1.100g Concept for Life Mobility Pellets kutyasnack 10% árengedménnyel

1.100g Concept for Life Mobility Pellets kutyasnack 10% árengedménnyel

1 eshop
Vélemények:

Vélemények és tesztek 1.100g Concept for Life Mobility Pellets kutyasnack 10% árengedménnyel megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Közös séták, kiadós bolondozások, rohangálások, és izgalmas felfedezések - az a gazdinak is nagyon jó érzés, ha kutyája örömét leli a mozgásban. A Concept for Life Mobility Pellets hozzájárul ahhoz, hogy kutyáink szívesen mozogjanak. A Concept for Life Mobility Pellets táplálékkiegészítő eledel felnőtt kutyáknak. Speciálisan a mozgásszervrendszer támogatására került kifejlesztésre... További információ a termékről

12490 HUF

Termék információ

1.100g Concept for Life Mobility Pellets kutyasnack 10% árengedménnyel

Közös séták, kiadós bolondozások, rohangálások, és izgalmas felfedezések - az a gazdinak is nagyon jó érzés, ha kutyája örömét leli a mozgásban. A Concept for Life Mobility Pellets hozzájárul ahhoz, hogy kutyáink szívesen mozogjanak. A Concept for Life Mobility Pellets táplálékkiegészítő eledel felnőtt kutyáknak. Speciálisan a mozgásszervrendszer támogatására került kifejlesztésre - ideális a nagy, aktív és idősebb kutyáknak is. A szárított kagylóhús (30% szárított perna canaliculus) természetes kondroitin- és glükózaminforrás. Ezek pedig a porcok, ízületei folyadék, ínszalagok és porckorongok fontos építőelemei. A kagylóhús emellett a minőségi ligetszépeolajjal együtt nagy mennyiségű értékes omega-3 és omega-6 zsírsavakat is szállít. Kiegészítésképp az acerola-cseresznyéből származó C-vitamin támogathatja a kollagénképződést. Concept for Life Mobility Pellets - kutyája igényeire optimalizálva: A mozgásszervrendszer támogatására 30% szárított kagylóhús (új-zélandi perna canaliculus) Értékes omega-3- és omega-6 zsírsavak. C-vitamin (acerola-cseresznyéből) Tisztán természetes alkotóelemek Gabonamentes receptúra Made in Germany Concept for Life – kutyája igényeire optimalizálva egész életén át. Profitáljon kedvező árú akciós ajánlatainkból! Akció - csak rövid ideig! Vásároljon 675 g / 1.100 g Concept for Life Mobility Pellets kutyasnacket - most különösen kedvezőem, 10% árengedménnyel kaphatja mag! Szíveskedjen figyelembe venni, hogy ez az ajánlat csak az 1022512 termékszámon érvényes!

Hirdetés