1:32 méretarányú Maserati Gran turismo kék színben hang- és fénye...

1:32 méretarányú Maserati Gran turismo kék színben hang- és fénye...

1 eshop
Márka:

Ramiz

Vélemények:

Vélemények és tesztek 1:32 méretarányú Maserati Gran turismo kék színben hang- és fénye... 9022090800002 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

1:32 méretarányú Maserati Gran turismo kék színben hang- és fényeffektusokkal A Metal Maserati 1:32 színes, sportgrafika tökéletes ajánlat a gyors vezetés kedvelőinek. Az autó nagyon gondosan és esztétikusan készült, a... További információ a termékről

5300,00 HUF
Termék információ
1:32 méretarányú Maserati Gran turismo kék színben hang- és fénye...

1:32 méretarányú Maserati Gran turismo kék színben hang- és fényeffektusokkal A Metal Maserati 1:32 színes, sportgrafika tökéletes ajánlat a gyors vezetés kedvelőinek. Az autó nagyon gondosan és esztétikusan készült, a legapróbb részletekre is odafigyelve, ami minden bizonnyal minden kis raliversenyzőt örömmel tölt el. Az autó hang- és fényeffektusokkal, nyitható ajtóval rendelkezik. Súrlódó meghajtással hajtott, azaz a játék sima felületen történő hátramozgatásával gyorsított autó. A versenyautónak számos előnye van, amelyek biztosan örömet okoznak gyermekünknek. Nos, az ajtó kinyitása aktiválja a központi zár hangját. Miután az autót a földre nyomták, felszabadul a begyújtott motor hangja és a vezetési effektusok. A jármű hátulján és elején lévő lámpák világítani kezdenek, így a szórakozás még valósághűbbé válik. Autó méretei: 16 cm x 6,5 cm x 4,5 cm Tápellátás: 3 x AG13 (tartozék) A járművek lehetővé teszik olyan készségek fejlesztését, mint a vezetés, a koncentráció, a kézi készségek, a gyors gondolkodás, a mozgékonyság és az okosság. A járművek nagyszerű módja annak, hogy együtt szórakozz szeretteiddel. A készlet nagyon szép színes dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

Hirdetés