1,5 literes piros fogantyúval ellátott modern teáskanna

1,5 literes piros fogantyúval ellátott modern teáskanna

Nincs webshop
Márka:

Ramiz

Vélemények:

Vélemények és tesztek 1,5 literes piros fogantyúval ellátott modern teáskanna 5901292694357 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Rozsdamentes acél teafőző kanna piros egyedi fogantyúval. 1,5L víz befogadására képes. Síppal jelzi, ha a víz hőmérséklete elérte a forrási hőmérsékletet. Kettős fenékű, igy a gyorsan felforr benne a víz. A biztonsági fogantyú nem melegszik fel, ami garantálja a kényelmes használatot. Érdekes megjelenésével és filigrán formájával a modern formatervezés... További információ a termékről

Ez a terméket jelenleg nem kínál egyetlen webshop sem.

Termék információ

1,5 literes piros fogantyúval ellátott modern teáskanna

Rozsdamentes acél teafőző kanna piros egyedi fogantyúval. 1,5L víz befogadására képes. Síppal jelzi, ha a víz hőmérséklete elérte a forrási hőmérsékletet. Kettős fenékű, igy a gyorsan felforr benne a víz. A biztonsági fogantyú nem melegszik fel, ami garantálja a kényelmes használatot. Érdekes megjelenésével és filigrán formájával a modern formatervezés tulajdonságait képviseli. Egyedi és különleges termék, ami elmaradhatatlan otthonából. Minden típusú tűzhelyen használható. Lepje meg magát, vagy kedves ismerősét/családtagját ezzel az egyedi ajándékkal. Tökéletes választás mindazoknak, akik kedvelik az egyedi konyhai kiegészítőket és az otthonukban is megkövetelik a minőségi helytállást.

Hirdetés