1,5kg Cat Chow Adult Special Care Hairball Control száraz macskatáp

1,5kg Cat Chow Adult Special Care Hairball Control száraz macskatáp

1 eshop
Márka:

Cat Chow

Vélemények:

Vélemények és tesztek 1,5kg Cat Chow Adult Special Care Hairball Control száraz macskatáp megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

A Cat Chow Adult Special Care Hairball Control macskaeledelt azzal a céllal fejlesztették ki, hogy csökkentsék a szőrlabdák képződését. A macskák bundájuk ápolása közben gyakran lenyelik a szőrt, s ez a gyomorban szőrlabdák képződéséhez vezethet. A Cat Chow Adult Special Care Hairball Control teljesértékű macskaeledel, amelynek kiváló íze van és... További információ a termékről

2390 HUF

Termék információ

1,5kg Cat Chow Adult Special Care Hairball Control száraz macskatáp

A Cat Chow Adult Special Care Hairball Control macskaeledelt azzal a céllal fejlesztették ki, hogy csökkentsék a szőrlabdák képződését. A macskák bundájuk ápolása közben gyakran lenyelik a szőrt, s ez a gyomorban szőrlabdák képződéséhez vezethet. A Cat Chow Adult Special Care Hairball Control teljesértékű macskaeledel, amelynek kiváló íze van és természetes módon lép fel a szőrlabdák kialakulása ellen. A Cat Chow Adult Special Care Hairball Control-ban található természetes növényi rostok megkönnyítik a lenyelt szőr emésztési rendszerben történő végigjutását, így azután ez a széklettel kiválasztódik. A recept természetes és gondosan kiválogatott összetevőkből áll: petrezselyem, spenót, sárgarépa és borsó. Az eledel E-vitaminban gazdag, amely erősíti a szervezet természetes védekezőképességét. A benne lévő taurin macskák esetében különös jelentőséggel bír, mivel azt önmaguk nem tudják előállítani. A taurin jótékonyan hat többek között a szívizom-funkcióra, valamint a látásra. A repce-reszelék és a cikória az emésztést segíti. Emellet a Cat Chow macskaeledel magasfokú megemészthetősége miatt macskája széklet-mennyisége is csökken. A termék legfontosabb tulajdonságai: Egy éves kor feletti felnőtt macskáknak ajánlott. Csökkenti a szőrlabdák képződését és elősegíti a belek egészségét. Speziálisan olyan macskáknak, amelyek túlnyomórészt benn tartózkodnak. Teljesértékű táp. Állati eredetű fehérjékben gazdag. Válogatott tápanyagokból készül, kiváló íze van. Védi az emésztőrendszert, elősegíti az egészséges emésztést. Taurin tartalmánál fogva támogatja a szabályos szívműködést és jótékony szerepet vállal a szem recehártya-szerkezetének egészséges kialakulásában. Mesterséges íz- és szinezőanyagoktól, tartósítószerektől mentes. A Purina már 80 éve áll a háziállatok és gazdáik szolgálatában. A Purina Cat Chow macskaeledel optimálisan igazodik macskája szükségleteihez, előállítását állandó kutatások és szigorú minőségellenőrzés kíséri.

Hirdetés