1,5kg Farmina N&D Low Grain Adult Cat csirke & gránátalma száraz macskaeledel

1,5kg Farmina N&D Low Grain Adult Cat csirke & gránátalma száraz macskaeledel

1 eshop
Vélemények:

Vélemények és tesztek 1,5kg Farmina N&D Low Grain Adult Cat csirke & gránátalma száraz macskaeledel megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

A Farmina N D Low Grain Adult Cat csirke gránátalma felnőtt macskáknak szánt száraztáp. Az eledel alacsony gabonarészaránnyal készül és ízletes összetevőkkel gazdagított - annak szolgálatában, hogy megbízhatóan el tudja... További információ a termékről

5890,00 HUF
Termék információ
1,5kg Farmina N&D Low Grain Adult Cat csirke & gránátalma száraz macskaeledel

A Farmina N D Low Grain Adult Cat csirke gránátalma felnőtt macskáknak szánt száraztáp. Az eledel alacsony gabonarészaránnyal készül és ízletes összetevőkkel gazdagított - annak szolgálatában, hogy megbízhatóan el tudja látni az Ön macskáját is megfelelő mennyiségű fehérjével, zsírral, szénhidráttal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. A macskák az evolúciós fejlődés során - a kutyákhoz hasonlatosan - ragadozókká váltak, így anatómiájuk is alapvetően húsevő mivoltukra épül. Külső megjelenési jegyeik különbözősége ellenére a kutya- és macskafélék közös eredettel bírnak, s ugyanazokon a genetikai kódokon osztoznak. Így tehát napjaink macskái és kutyái ugyan alkalmazkodnak a háziasításukkal keletkezett új körülményekhez, mégis őseikhez hasonlóan a hús-alapú táplálkozást részesítik előnyben. Mindezt anatómiai szempontból igazolják hegyes fogaik, melyek a zsákmány húsának letépését segítik; állkapocsízületeik, melyek lehetővé teszik a száj szélesre nyitását és ezzel a nagyobb méretű ill. mennyiségű húsdarabok szervezetbe juttatását; rövid emésztőrendszerük és egyszerű emésztési struktúrájuk erősen savas gyomor-pH-értékkel a hús fehérjéinek megemésztésére ill. metabolizálására. Viszont a gabonaféléket és összetett szénhidrátokat inkább nehezen tudják megemészteni a kutyák és macskák, hiszen nem állnak rendelkezésükre olyan enzimek, melyek képesek ezen anyagok asszimilálására. A Farmina N D Low Grain Adult Cat csirke gránátalma minőségi száraz macskaeledel összetétele a következő: 60% prémium minőségű állati eredetű összetevő 20% gyümölcs, zöldség és ásványi anyagok 20% gabona - génmanipuláció-mentes.

Hirdetés