1,5kg Greenwoods pulyka, édesburgonya, borsó & tök száreaz kutyatáp

1,5kg Greenwoods pulyka, édesburgonya, borsó & tök száreaz kutyatáp

1 eshop
Márka:

Greenwoods

Vélemények:

Vélemények és tesztek 1,5kg Greenwoods pulyka, édesburgonya, borsó & tök száreaz kutyatáp megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Ez aztán jól ki van találva! A Greenwoods prémium száraztáp aztán nem csupán valami kis száraz ennivaló. Különlegessége a maréknyi, ámde első osztályú összetevő - tulajdonképpen azzal a céllal, hogy... További információ a termékről

2490 HUF
Termék információ
1,5kg Greenwoods pulyka, édesburgonya, borsó & tök száreaz kutyatáp

Ez aztán jól ki van találva! A Greenwoods prémium száraztáp aztán nem csupán valami kis száraz ennivaló. Különlegessége a maréknyi, ámde első osztályú összetevő - tulajdonképpen azzal a céllal, hogy kedvence számára ez a táp legyen a nyerő eledel. Fölösleges töltőanyagok szóba sem jöhetnek - s ugyanígy a mesterséges ízanyagok és tartósítószerek sem. Viszont annál inkább jellemző a csúcsminőség, melynek középpontjában a friss pulykahús áll, mint egyedüli húsforrás . Ehhez jól emészthető édesburgonya, borsó és tök adódik - mindebböl olyan tökéletes kombináció adódik, hogy aligha van olyan kutyus, amelyik ellen tudna állniennek az eledelnek. Végső soron is az a lényeg, hogy hogy minden receptúránk tökéletesen megfelelő legyen. Ahogyan azt az Ön legjobb barátja megérdemli. Ha valami egészen finom csemegét szeretne kutyájának kínálni: Ready, steady, Turkey! Etesse kutyáját Greenwoods eledellel – egyszerűen nagyszerű! Gabonamentes receptúra Egy maréknyi válogatott összetevő Az van benne, ami a csomagoláson olvasható - se több, se kevesebb #1 alkotóelem: friss pulykahús Csak egy húsforrás A Ready, steady, Turkey 1,5 kg-os, 6 kg-os és 12 kg-os alapkiszerelésben és 2 x 12 kg-os gazdaságos csomagban kapható.

Hirdetés