1,5kg Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Small & Mini csirke száraz kutyatáp

1,5kg Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Small & Mini csirke száraz kutyatáp

1 eshop
Vélemények:

Vélemények és tesztek 1,5kg Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Small & Mini csirke száraz kutyatáp megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

A Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Small Mini csirke kiegyensúlyozott száraz eledel, amelyet speciálisan kis testű, idősebb kutyáknak fejlesztettek ki. Tápanyagprofilja tökéletesen illik a kis méretű ebek szükségleteihez, így... További információ a termékről

4690,00 HUF
Termék információ
1,5kg Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Small & Mini csirke száraz kutyatáp

A Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Small Mini csirke kiegyensúlyozott száraz eledel, amelyet speciálisan kis testű, idősebb kutyáknak fejlesztettek ki. Tápanyagprofilja tökéletesen illik a kis méretű ebek szükségleteihez, így biztos lehet benne, hogy optimálisan látja el korosodó kedvencét. Ez a csirkés kutyatáp speciális antioxidánsokat tartalmaz, ami hozzájárulhat az immunrendszer megerősödéséhez. Ezenkívül az eledel értékes omega-6 zsírsavakkal és E-vitaminnal látja el négylábú barátját, ami támogathatja az egészséges bőr és a szép szőr kialakulását. A kiegyensúlyozott ásványianyag-tartalom fontos a szív, a vesék és a húgyhólyag egészségének szempontjából. Az összetevők könnyen emészthetők, így lehetővé teszik az optimális tápanyagfelvételt. A krokettek különösen kis méretűek, így ideálisak a kis állkapocs számára. A Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Small Mini csirke kiváló minőségű összetevőkből áll és állatorvosok is ajánlják. Előállítása során mellőzték a mesterséges színezékeket, aromákat és tartósítószereket. A Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Small Mini csirke jellemzői: Száraz eledel idősebb, kis testű kutyák számára Optimális tápanyagtartalommal: tökéletesen illik az idősebb ebek energia- és tápanyagszükségletéhez Könnyen emészthető alapanyagokból: kutyusa kis gyomrának megfelelő, az optimális tápanyagfelvétel támogatása érdekében Kiegyensúlyozott ásványianyag-tartalommal: támogathatja a szív, a vesék és a húgyhólyag egészségét Kiváló minőség: válogatott, elsőrangú összetevőkből készül E-vitaminnal és omega-6 zsírsavakkal: az egészséges bőr és a szép bunda támogatásáért Speciális antioxidánsokkal: az immunrendszer erősítéséért Kis méretű krokettek: kis testű ebek kis állkapcsához kifejlesztve Egyedülálló ízzel: magas elfogadási arány a kutyák körében Állatorvosok ajánlásával Mesterséges aromáktól, színezékektől és tartósítószerektől mentes A kiegészítésként kínált nedvestápról az alábbi linken találhat további információt: Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Healthy Cuisine Stews csirke zöldség Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a száraztápot kizárólag a 239301.8, 239301.4, 239301.5 vagy 239301.6 termék kosárba helyezésével tudja megrendelni. Nedvestápot is vásárolhat hozzá száraztáp NÉLKÜL. Amennyiben a száraz kutyatáp nem elérhető, attól függetlenül a nedves változatot még módjában áll megvásárolni az alaptermék nélkül. Kérjük, mindig szíveskedjen ellenőrizni, melyik terméket helyezte a kosarába!

Hirdetés