1,5kg Hill's Feline Mature Adult 7+ Hairball Control száraz macskatáp

1,5kg Hill's Feline Mature Adult 7+ Hairball Control száraz macskatáp

Nincs webshop
Vélemények:

Vélemények és tesztek 1,5kg Hill's Feline Mature Adult 7+ Hairball Control száraz macskatáp megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Macskatulajdonosként minden bizonnyal ismerősek Önnek a szőrlabdák okozta problémák. Most véget vetethet ezeknek a kellemetlen gondoknak - megkönnyebbülést hozva macskája számára - az új Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Hairball Control csirke macskaeledellel. Ezt a száraztápot kifejezetten az idősebb macskák igényeire szabva fejlesztették ki, sok természetes rosttal, melyek segítenek... További információ a termékről

Ez a terméket jelenleg nem kínál egyetlen webshop sem.

Termék információ

1,5kg Hill's Feline Mature Adult 7+ Hairball Control száraz macskatáp

Macskatulajdonosként minden bizonnyal ismerősek Önnek a szőrlabdák okozta problémák. Most véget vetethet ezeknek a kellemetlen gondoknak - megkönnyebbülést hozva macskája számára - az új Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Hairball Control csirke macskaeledellel. Ezt a száraztápot kifejezetten az idősebb macskák igényeire szabva fejlesztették ki, sok természetes rosttal, melyek segítenek a szőrlabda-problémák kézben tartásában és leküzdésében. 7 éven felüli, kevésbé aktív, szőrlabda-problémákkal küzdő macskák tápanyag- és energiaszükségletének fedezésére Egyedi formájú, speciális növényi rostokat tartalmazó szárazeledel-pelletjei mindennapi alkalmazás esetében elősegítik a szőrlabdák megemésztését Létfontosságú zsírsavak táplálják a bőrt és a szőrzetet, csökkentik a szőrhullás mértékét Egészséges bőrről és fényes szőrzetről gondoskodik Megfelelő foszfortartalommal a vesék védelmére A hozzáadott taurin elősegíti az egészséges szívműködést és erősíti a szem recehártyájának szerkezetét A Hill's macskaeledel kiváló minőségű és könnyen emészthető összetevőinek köszönhetően egy tál Science Plan macskatáp sokkal magasabb tápanyagértéket kínál, mint más hagyományos állateledelek. Ezáltal macskája napi etetési költségei jóval alacsonyabbak, mint gondolná! Mivel a Hill's macskatáp könnyen emészthető, a széklet mennyisége csökken. Mindez Önnek azt jelenti, hogy ritkábban kell cserélnie a macskaalmot. Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Hairball Control csirke- ropogós, kiváló ízű, tökéletes macskaeledel - hogy macskája formában maradjon és hosszú, egészséges macskaéletet éljen! Krokettek:

Hirdetés