1,5kg Hill's Feline Mature Adult 7 + Light csirke száraz macskatáp

1,5kg Hill's Feline Mature Adult 7 + Light csirke száraz macskatáp

Nincs webshop
Vélemények:

Vélemények és tesztek 1,5kg Hill's Feline Mature Adult 7 + Light csirke száraz macskatáp megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

A Hill's Science Plan Mature Adult Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Active Longevity Light csirkeHill's Science Plan Feline Mature Adult 7+ Light csirke mindent tartalmaz, ami az idősebb macska számára szükséges ereje, vitalitása, fittsége megtartásához. Alacsony kalória- és csökkentett zsírtartalma, értékes antioxidáns-formulája az egészség és az immunrendszer erősítésének szolgálatában... További információ a termékről

Ez a terméket jelenleg nem kínál egyetlen webshop sem.

Termék információ

1,5kg Hill's Feline Mature Adult 7 + Light csirke száraz macskatáp

A Hill's Science Plan Mature Adult Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Active Longevity Light csirkeHill's Science Plan Feline Mature Adult 7+ Light csirke mindent tartalmaz, ami az idősebb macska számára szükséges ereje, vitalitása, fittsége megtartásához. Alacsony kalória- és csökkentett zsírtartalma, értékes antioxidáns-formulája az egészség és az immunrendszer erősítésének szolgálatában áll. Így kedvence egészségesebb marad - egész életén át. 7 évnél idősebb macskák táplálékszükséglete szerint: ezek a cicák már kevesebb kalóriát igényelnek (alacsonyabb aktivitási szint, ivartalanítás, túlsúlyra való hajlam) Kiegyensúlyozott és rendkívül ízletes Egészséges bőrről és fényes szőrzetről gondoskodik Könnyen rágható krokettekkel Ellenőrzött foszfortartalommal a vesék védelmére A megemészthetetlen nyersrostok jóllakottság-érzésről gondoskodnak és hozzájárulnak a bélflóra egészségéhez Az L-karnitin hozzáadása korlátozza a zsírlerakódást és gondoskodik a soványizomtömeg megmaradásáról Emellett omega-3 zsírsavak és speciális antioxidáns formula támogatja az egészséget és erősíti a korosodó macskák természetes ellenállóképességét A Hill's macskaeledel egy tálnyi mennyisége könnyen emészthető összetevőinek köszönhetően sokkal magasabb tápanyagértéket kínál, mint egy tál más hagyományos állateledel. Ezáltal macskája napi etetési költségei jóval alacsonyabbak, mint ahogyan azt gondolná! Mivel a Hill's macskatáp könnyen emészthető, macskája székletmennyisége csökken, ami Ön számára azt is jelenti, hogy ritkábban kell cserélnie a macskaalmot. Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Active Longevity Light csirke - ropogós, kiváló ízű, tökéletes macskaeledel - hogy macskáját formában tudja tartani teljes egészséges macskaéletében! Krokettek: Szíveskedjen figyelembe venni: A Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Active Longevity Light csirke macskaeledel NEM alkalmas vemhes és szoptató macskák számára.

Hirdetés