1,5kg Royal Canin Veterinary Feline Sensitivity Control száraz macskatáp

1,5kg Royal Canin Veterinary Feline Sensitivity Control száraz macskatáp

1 eshop
Vélemények:

Vélemények és tesztek 1,5kg Royal Canin Veterinary Feline Sensitivity Control száraz macskatáp megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

A Royal Canin Sensitivity Control kiegyensúlyozott, teljes értékű szárazeledelt biztosít az élelmiszer-intoleranciában vagy -allergiában szenvedő felnőtt macskáknak. Az intolerancia tipikus megnyilvánulási jelei krónikus és akut hasmenés valamint bél és gyomor... További információ a termékről

8190,00 HUF
Termék információ
1,5kg Royal Canin Veterinary Feline Sensitivity Control száraz macskatáp

A Royal Canin Sensitivity Control kiegyensúlyozott, teljes értékű szárazeledelt biztosít az élelmiszer-intoleranciában vagy -allergiában szenvedő felnőtt macskáknak. Az intolerancia tipikus megnyilvánulási jelei krónikus és akut hasmenés valamint bél és gyomor gyulladásos betegségei. De az allergia olyan tünetekben is megnyilvánulhat, mint a viszketegség, különféle bőrgyulladások és szőrzetproblémák. A Royal Canin Veterinary Feline Sensitivity Control korlátozott számú összetevőből készül, így minimálisra korlátozható az intolerancia valószínűsége. Emellett az eledel csupán egyetlen állati fehérjeforrásra épít. A kacsa csak nagyon alacsony allergiakeltő potrenciált tud felmutatni és az érzékeny állatok is nagyszerűen tudják tolerálni. A bőrgyulladások elkerülését szabadalmaztatott, biotint, niacint, pantoténsavat, cinket, linolsavat tartalmazó, bőrvédő komplex segíti, s egyben támogatja a bőr védelmi funkcióját is. Ugyanígy pozitívan hatnak a bőrre az EPA és DHA zsírsavak, melyek emellett még a belek egészségét is támogatják. Az eledel válogatott tápanyag-kombinációja kedvez a magas fokú emésztési biztonságnak, s hozzájárul a kiegyensúlyozott emésztőrendszer meglétéhez. Javallatok: Krónikus és akut hasmenés Eliminációs diéta Gyulladásos bélbetegség (IBD) Élelmiszer-allergia Élelmiszer-intolerancia Laktóz-intolerancia Ellenjavallatok: Vemhes és szoptató macskák Növekedésben lévő macskák A Royal Canin Veterinary Feline Sensitivity Controlspecifikus tulajdonságai: Válogatott fehérjékkel: korlátozott számú, alacsony allergiakeltő potenciállal bíró fehérjeforrással az allergiás reakciók kockázatának mérséklésére Bőrvédelem: szabadalmaztatott, biotint, niacint, pantoténsavat, cinket, linolsavat tartalmazó, bőrvédő komplex segíti a bőr védelmi funkciójának erősítését EPA/DHA zsírsavak: támogatják az emésztés és bőr egészségét, enyhítik a gyulladásos folyamatokat Emésztés biztonsága: válogatott tápanyagokkal a kiegyensúlyozott emésztés elősegítésére További információk: A Sensitivity Control magas EPA-/DHA-tartalmú eledel, ezért használata bőrbetegségek esetében is javasolt. Kezelés időtartama: Ha macskájáról kiderül, hogy élelmiszer-intoleranciával ill. allergiával küzd, táplálkozását át kell állítani. A SENSITIVITY CONTROL száraztápot egész életében kaphatja a macska.

Hirdetés