1,8kg GranataPet DeliCatessen Adult nyúl & bárány száraz macskatáp

1,8kg GranataPet DeliCatessen Adult nyúl & bárány száraz macskatáp

1 eshop
Márka:

GranataPet

Vélemények:

Vélemények és tesztek 1,8kg GranataPet DeliCatessen Adult nyúl & bárány száraz macskatáp megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

A GranataPet DeliCatessen Adult nyúl bárány pompás ízzel ke´nyezteti macskáját, és egyúttal olyan fontos táp- és vitálanyagokkal látja el kedvencét, amelyek nagy fontosságúak a vitális macskaélethez. Az eledel szigorú minőségi... További információ a termékről

6690,00 HUF
Termék információ
1,8kg GranataPet DeliCatessen Adult nyúl & bárány száraz macskatáp

A GranataPet DeliCatessen Adult nyúl bárány pompás ízzel ke´nyezteti macskáját, és egyúttal olyan fontos táp- és vitálanyagokkal látja el kedvencét, amelyek nagy fontosságúak a vitális macskaélethez. Az eledel szigorú minőségi szabványok szerint készül Ausztriában, és csak válogatott, természetes eredetű összetevőkből áll. A macskatáp báránnyal és nyúllal készül, és gránátalmamaggal gazdagított, ami természetes módon tartalmaz káliumot, C-vitamint, kalciumot és vasat, s az ellagsav nevű bioaktív hatóanyagot, ami természetes antioxidáns, erősítheti az immunrendszert. Emellett a GranataPet DeliCatessen Adult nyúl bárány száraztáp lazacolajjal készül, ami gazdag omega-3 zsírsavakban, melyek és zöldkagylót tartalmaz, melynek alkotóelemei támogathatják az ízületi funkciókat. A GranataPet DeliCatessen Adult nyúl bárány jellemzői vázlatosan: Minőségi száraztáp felnőtt macskáknak Kiegyensúlyozott és komplett: teljes értékű eledelként alkalmas mindennapi táplálásra 100% természetes: csak válogatott, természetes eredetű összetevőkből Nyúllal báránnyal: sok friss minőségi hús és szárnyas a finom ízért és a fehérjedús táplálékért Gránátalmamaggal: összetéveszthetetlen ízről és illatról gondoskodik, gazdag káliumban, C-vitaminban, kalciumban és vasban, az ellagsav nevű bioaktív hatóanyag magas részaránya jellemzi (természetes antioxidáns, erősítheti az immunrendszert) Lazacolaj: omega-3 és -6 zsírsavakkal - kedvezhet a bőr egészségének és a szőrzet szépségének Zöldkagyló: természetes kondroitin- és glükózamin-tartalommal, támogathatja az ízületek működését Extra sok taurin: támogathatja az általános jó közérzetet és a vitalitást Macskamentával: hozzájárul a magas elfogadási arányhoz Gabona- és gluténmentes: ilyen jellegű allergiával vagy táplálékérzékenységgel küzdő állatoknak is alkalmas Mesterséges színező- és aromaanyagok, tartósítószerek nélkül Nem tartalmaz cukoradalékot, búzát, kukoricát, rizst, szóját, K3-vitamint, és génmódosított alkotóelemeket Biztos és biztonságos eredet: Ausztriában készül * Szíveskedjen figyelembe venni: A 9 kg-os kiszerelésű GranataPet Delicatessen egységes csomagolásban található, amelynek elülső oldalán a termékleírásban szereplőtől eltérő kép látható. Emellett a 9 kg-os csomag 3 darab 3 kg-os tasakból áll. A csomag tartalmának deklarációja és a benne lévő termékek pontos neve kizárólag a kartonon látható. Egyébként: ha a GranataPet DeliCatessen eledelt praktikus 9 kg-os csomagban vásárolja meg, nemcsak jó sok ízletes száraztápot biztosít kedvencének, hanem egyúttal egy DIY-macskakuckót is készíthet cicájának a csomagolásból. A karton egész könnyen átalakítható kényelmes és dekoratív cicakuckóvá: csupán le kell vágni a 4 fedélfület. A macskák közismerten kedvelik a kartonokat, s a környezet hasznára is válik a dolog, hiszen ez a csomagolás ill. kuckó 100% újrahasznosítható, felelősségteljes erdőgazdálkodásból származó anyagból készül.