1 darab Safety Light világító medál - csont (átlátszó), H 4,5 x Sz 3 cm

1 darab Safety Light világító medál - csont (átlátszó), H 4,5 x Sz 3 cm

Nincs webshop
Vélemények:

Vélemények és tesztek 1 darab Safety Light világító medál - csont (átlátszó), H 4,5 x Sz 3 cm megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Ismét itt vannak a közkedvelt villogó medálok! A "blinkik" ember és állat számára jobb láthatóságot, s ezáltal nagyobb biztonságot nyújtanak. A Safety Light világító medálok nemcsak csinos kutyafelszerelésként szolgálnak, hanem piros villogó fényükkel nagyobb figyelmet is keltenek a reggeli vagy esti séták során, szürlületben és sötétségben. Éppen mostanság, amikor a... További információ a termékről

Ez a terméket jelenleg nem kínál egyetlen webshop sem.

Termék információ

1 darab Safety Light világító medál - csont (átlátszó), H 4,5 x Sz 3 cm

Ismét itt vannak a közkedvelt villogó medálok! A "blinkik" ember és állat számára jobb láthatóságot, s ezáltal nagyobb biztonságot nyújtanak. A Safety Light világító medálok nemcsak csinos kutyafelszerelésként szolgálnak, hanem piros villogó fényükkel nagyobb figyelmet is keltenek a reggeli vagy esti séták során, szürlületben és sötétségben. Éppen mostanság, amikor a napok megint újra rövidülnek, különösen fontos, hogy kutya és ember időben felismerhetővé váljon az utcai forgalomban. A Safety Light világító medál jellemzői vázlatosan: Ember és állat nagyobb biztonságáért Piros villogó fénnyel a sötétedésben vagy pirkadatban való jobb láthatóságért Praktikus karabineres akasztóval: egyszerűen a nyakörvre, pórázra, hátizsákra vagy a ruházatra erősíthető Ki-/bekapcsolóval 2 gombelemmel együtt Kis felragasztható matrica a címnek Világító medál csinos kivitelben: csont formában Anyaga: műanyag, átlátszó Színe: átlátszó Villogó fény: Csont: 2 váltakozóan piros-villogó világító dióda Mérete: Csont: H 4,5 x Sz 3 cm Karabiner: H 3 x Sz 1 cm Az akkumulátorok/elemek kezelésének irányelve Sok készülékhez mellékelik az akkumulátorokat/elemeket (pl. amelyek a távirányítók működéséhez szükségesek). Egyes készülékekbe már eleve bele is építik azokat. Mint akkumulátorok/elemek értékesítésével foglalkozó kereskedés, az akkumulátorok/elemek kezelésének irányelvei értelmében mi is kötelesek vagyunk tájékoztatni a fogyasztókat a következőkről: Az akkumulátorokat/elemeket nem szabad a normál háztartási szemétbe dobni. Kérjük, adja le az elhasznált akkumulátorokat/elemeket a helyi kereskedésekben vagy azon kommunális gyűjtőhelyeken, amelyek azok ártalmatlanításáról a hatályos törvények szerint gondoskodnak. Az akkumulátorokon/elemeken egy áthúzott szemeteskosár jelzi, hogy veszélyes hulladéknak minősülnek és a fő szennyezőanyagukat jelentő nehézfémeket a kémiai vegyjelükkel nevezik meg (Cd-kadmium, Pb-ólom és Hg-higany).

Hirdetés