1 kg Wolf of Wilderness

1 kg Wolf of Wilderness "Scarlet Sunrise" - lazac & tonhal száraz kutyatáp

1 eshop
Vélemények:

Vélemények és tesztek 1 kg Wolf of Wilderness "Scarlet Sunrise" - lazac & tonhal száraz kutyatáp megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Amikor kel fel a nap, s az ég vörösre színeződik, mai kutyáink őse, a farkas vadászni indul. A különösképp fajnak megfelelő táplálék érdekében a Wolf of Wilderness kutyatáp a vadon élő állat gabonamentes táplálékát veszi alapul, s ahhoz igazodik. A napfelkeltében vöröslő vadonhoz illően, ahol a farkas kószál, a SCARLET... További információ a termékről

1490 HUF

Termék információ

1 kg Wolf of Wilderness

Amikor kel fel a nap, s az ég vörösre színeződik, mai kutyáink őse, a farkas vadászni indul. A különösképp fajnak megfelelő táplálék érdekében a Wolf of Wilderness kutyatáp a vadon élő állat gabonamentes táplálékát veszi alapul, s ahhoz igazodik. A napfelkeltében vöröslő vadonhoz illően, ahol a farkas kószál, a SCARLET SUNRISE kizárólag vörös húsú zsákmányállatokból álló, ízletes menü: friss, omlós-márványos sertéshús - lazacból és tonhalból származó, minőségi fehérjékkel kiegészítve. S ezt a vörös farkas-menüt erdei bogyósok, gyökerek és vadon élő gyógynövények teszik kerek egésszé: 100% gabonamentes receptúra: gabona-intoleranciával küzdő kutyák számára is alkalmas Regionális és friss: 100%-ban Németországból származó sertéshús, rendkívül tápláló, jól emészthető és ízletes 100% vörös állati fehérjék: az egyes ízirányok kitűnően kombinálhatók Finomítva és kikerekítve: erdei bogyósokkal, gyökerekkel és vadon élő gyógynövényekkel Fajtának megfelelő természetes: mesterséges tartósítószerek, színező- és ízesítő anyagok nélkül Tartósan kiváló minőség: Németországban készül Teljes értékű eledel bármely fajtájú és méretű felnőtt kutyának. A következő kiszerelésekben kapható: 1 kg, 5 kg (5 x 1 kg) és 12 kg. Kövesse a farkas útját éjszakai és naplementekor tett vadászatain is, s próbálja ki a "Ruby Midnight" - marha nyúl és a "Crimson Sunset" - bárány kecske változatot is! A márka filozófiájáról és a "Wolf of Wilderness" prémium eledel kínálatáról többet olvashat ITT. Wolf of Wilderness - vad és eredeti!

Hirdetés