1 kg Wolf of Wilderness 'Wild Hills' kutyatáp - Kacsa - Adult MINI

1 kg Wolf of Wilderness 'Wild Hills' kutyatáp - Kacsa - Adult MINI

1 eshop
Vélemények:

Vélemények és tesztek 1 kg Wolf of Wilderness 'Wild Hills' kutyatáp - Kacsa - Adult MINI megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Wolf of Wilderness Adult 'Wild Hills' - kacsa: a következők teszik különösen kiválóvá: A vadon élő farkas táplálkozási szokásaihoz igazított: minden fajtájú és méretű kutyának 100% gabonamentes receptúra: gabonaintoleranciás tünetekkel... További információ a termékről

1890,00 HUF
Termék információ
1 kg Wolf of Wilderness 'Wild Hills' kutyatáp - Kacsa - Adult MINI

Wolf of Wilderness Adult 'Wild Hills' - kacsa: a következők teszik különösen kiválóvá: A vadon élő farkas táplálkozási szokásaihoz igazított: minden fajtájú és méretű kutyának 100% gabonamentes receptúra: gabonaintoleranciás tünetekkel küzdő kutyáknak is adható Kiváló fehérjeminőség: min. 40 % friss csirke-izomhússal és ízletes kacsafehérjével Fajnak megfelelő és természetes: mesterséges tartósítószerek, színezékek és ízesítő anyagok hozzáadása nélkül Vad és eredeti: erdei bogyósokkal, gyökerekkel, vadon termő gyógynövényekkel finomított Felelősségteljes prémium minőség: az eledelt egy CO2-semleges német családi vállalkozás kereteiben állítják elő A FARKAS A VAD DOMBVIDÉKEN TETT BARANGOLÁSAI SORÁN KACSÁKAT ZSÁKMÁNYOL. A Wolf of Wilderness a vadonban élő farkas eredeti étrendjén alapuló, fajnak megfelelő kutyatáp. A gabonamentes receptúrák a sok friss hús mellett erdei bogyókat, gyökereket és vadon termő gyógynövényeket tartalmaznak. Wolf of Wilderness - vad és erdeti - wild free (vad és szabad). Ha többet szeretne megtudni a "Wolf of Wilderness" márkafilozófiájáról vagy a termékeiről, akkor erről ITT tájékozódhat. A Wolf Of Wilderness Adult 'Wild Hills' - kacsa már MINI változatban ios kapható - extra kicxsi krpkettekkel. A Wolf of Wilderness Mini "Wild Hills" - kacsa eledelről ITT talál részletes információt.

Hirdetés