1 kg zooplus Bio szárnyas száraz kutyatáp rendkívüli árengedménnyel!

1 kg zooplus Bio szárnyas száraz kutyatáp rendkívüli árengedménnyel!

Nincs webshop
Márka:

zooplus Bio

Vélemények:

Vélemények és tesztek 1 kg zooplus Bio szárnyas száraz kutyatáp rendkívüli árengedménnyel! megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

A Zooplus Bio márka a nyersanyagok átlátható eredetének köszönhetően a tudatos kutyatáplálást képviseli: a hús kizárólag fajnak megfelelő állattartásból, a gyümölcsök és zöldségek pedig biogazdálkodásból származnak. A Zooplus bio szárazeledel röviden a következőkkel jellemezhető: Tanúsított bio-minőség: fajnak megfelelő állattartásból származó szárnyas, biogazdálkodásból származó mezőgazdasági összetevők Jó emészthetőség: csak egy állati... További információ a termékről

Ez a terméket jelenleg nem kínál egyetlen webshop sem.

Termék információ

1 kg zooplus Bio szárnyas száraz kutyatáp rendkívüli árengedménnyel!

A Zooplus Bio márka a nyersanyagok átlátható eredetének köszönhetően a tudatos kutyatáplálást képviseli: a hús kizárólag fajnak megfelelő állattartásból, a gyümölcsök és zöldségek pedig biogazdálkodásból származnak. A Zooplus bio szárazeledel röviden a következőkkel jellemezhető: Tanúsított bio-minőség: fajnak megfelelő állattartásból származó szárnyas, biogazdálkodásból származó mezőgazdasági összetevők Jó emészthetőség: csak egy állati fehérjeforrás, gluténmentes receptúra Regionális előállítás: made in Germany A Zooplus Bio eledelt egyedülálló bio minősége és németországi előállítása teszi különösen meggyőzővé: kizárólag hazai, ellenőrzött ökológiai termesztésből származó alapanyagokat használnak fel, így a száraztáp véd az ételallergia kialakulása ellen, és megóvja kutyáját az emésztési problémáktól: A hagyományos állattartással ellentétben a bio szárnyast kizárólag biotakarmánnyal etetik, és antibiotikumok nélkül nevelik A gluténmentes receptúra emellett egészséges sárgarépával és fűszernövényekkel, valamint kukoricával és rizzsel gazdagított A biogazdálkodás nem engedi meg a növényvédőszerek használatát Zooplus Bio: a lehető legkiválóbb bio minőségű állateledel. Használja ki a kiváló lehetőséget! Akció - csak rövid ideig! Vásároljon 1 kg zooplus Bio szárnyas száraz kutyatápot, s most rendkívül kedvező áron, nagy engedménnyel juthat hozzá! Szíveskedjen figyelembe venni, hogy ez az ajánlat csak a 1186213 termékszámon érvényes!

Hirdetés