1 kliens Microsoft Windows Server 2019 StD Core Edit OLP DEVICE CAL iskoláknak (elektronikus licenc)

1 kliens Microsoft Windows Server 2019 StD Core Edit OLP DEVICE CAL iskoláknak (elektronikus licenc)

1 eshop
Márka:

Microsoft

Vélemények:

Vélemények és tesztek 1 kliens Microsoft Windows Server 2019 StD Core Edit OLP DEVICE CAL iskoláknak (elektronikus licenc) megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Szerver kliens hozzáférési licensz 1 kliens Microsoft Windows Server 2019 StD Core Edit OLP DEVICE CAL iskoláknak (elektronikus licenc):A Windows Server 2019 Standard Edition olyan kis- és középvállalkozások számára készült, amelyek fejlett fiókiroda-szolgáltatásokat és virtualizációs eszközöket igényelnek. A Windows Server 2019 új felhőalapú platformot vezet be közvetlenül az adatközpontba, ezáltal... További információ a termékről

4290 HUF

Termék információ

1 kliens Microsoft Windows Server 2019 StD Core Edit OLP DEVICE CAL iskoláknak (elektronikus licenc)

Szerver kliens hozzáférési licensz 1 kliens Microsoft Windows Server 2019 StD Core Edit OLP DEVICE CAL iskoláknak (elektronikus licenc):A Windows Server 2019 Standard Edition olyan kis- és középvállalkozások számára készült, amelyek fejlett fiókiroda-szolgáltatásokat és virtualizációs eszközöket igényelnek. A Windows Server 2019 új felhőalapú platformot vezet be közvetlenül az adatközpontba, ezáltal növelve a  szervezet versenyképességét. Az operációs rendszer új verziója a biztonság, az alkalmazási platform, a sebesség és az agility területén is fejlődött.A Windows Server 2019 legfontosabb jellemzőiHibrid képességek az Azure használatávalFejlett többrétegű biztonságGyorsabb alkalmazásfrissítésekRendkívüli hiperkonvergens infrastruktúraWindows 10 adminisztrációs központElektronikus engedély az iskolák számáraMicrosoft Windows Server 2019 StD Core Edit OLP DEVICE CAL  iskolák számáraA terméket oktatásban való használatra jogosít fel. Ez az elektronikus licenc a megfelelő kiszolgálószoftverhez biztosít hozzáférést. A szerver futtatásához szükséged lesz a saját szerver licencedre és a felhasználók számának megfelelő számú CAL-ra.Eszköz CAL - 1 eszköz, korlátlan számú felhasználó. Ez a licenc az optimális megoldás azoknak a vállalatoknak, amelyeknek meg kell osztaniuk az eszközöket például azért, mert az alkalmazottak több műszakban dolgoznak.Multilicence OLP (Open License) -  Az első vásárláskor legalább 5 darabot kell megvenni. A termék megvásárlásától számítva a szerződés 2 évig érvényes, és az ügyfél licencenként egy licencet vásárolhat az OLP licencprogram keretén belül (amennyiben az elérhető  OLP-ben), de meg kell adnia az engedélyezési számot. Az engedélyek érvényessége állandó.

Hirdetés