1 kliens Microsoft Windows Server 2019 StD Core Edit OLP USER CAL-hoz (elektronikus licenc)

1 kliens Microsoft Windows Server 2019 StD Core Edit OLP USER CAL-hoz (elektronikus licenc)

1 eshop
Márka:

Microsoft

Vélemények:

Vélemények és tesztek 1 kliens Microsoft Windows Server 2019 StD Core Edit OLP USER CAL-hoz (elektronikus licenc) megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Szerver kliens hozzáférési licensz 1 kliens Microsoft Windows Server 2019 StD Core Edit OLP USER CAL-hoz (elektronikus licenc):A Windows Server 2019 Standard Edition olyan kis- és középvállalkozások számára készült, amelyek fejlett szolgáltatásokat igényelnek fiókirodákhoz vagy virtualizációs eszközökhöz.  A Windows Server 2019 új felhőalapú platformot vezet be közvetlenül az adatközpontban, ami... További információ a termékről

22090 HUF

Termék információ

1 kliens Microsoft Windows Server 2019 StD Core Edit OLP USER CAL-hoz (elektronikus licenc)

Szerver kliens hozzáférési licensz 1 kliens Microsoft Windows Server 2019 StD Core Edit OLP USER CAL-hoz (elektronikus licenc):A Windows Server 2019 Standard Edition olyan kis- és középvállalkozások számára készült, amelyek fejlett szolgáltatásokat igényelnek fiókirodákhoz vagy virtualizációs eszközökhöz.  A Windows Server 2019 új felhőalapú platformot vezet be közvetlenül az adatközpontban, ami nagyobb versenyképességet eredményez. Az operációs rendszer új verziója a biztonság, az alkalmazási platform, a sebesség és az agilitás területén is előrelépett. A Windows Server 2019 legfontosabb jellemzőiHibrid képességek az Azure használatávalFejlett többrétegű biztonságGyorsabb alkalmazásfrissítésekRendkívüli hiperkonvergens infrastruktúraWindows 10 adminisztrációs központMicrosoft Windows Server 2019 Standard Core Edition OLP USER CAL elektronikus licenc A termék megvásárlásával kereskedelmi használatra kapsz hozzáférési engedélyt. Ezzel az elektronikus licenccel a felhasználó hozzáférhet a megfelelő szerver-szoftverhez. A szerver futtatásához szükséged lesz a saját szerver licencedre és a felhasználók számának megfelelő számú CAL-ra.Felhasználói CAL - 1 felhasználó, korlátlan számú eszköz. Ez a licenc tehát azoknak a vállalatoknak optimális, amelyeknek különböző eszközökről kell elérniük a vállalati erőforrásokat.Multilicence OLP (Open License) - Az első vásárláskor a minimális mennyiség 5 darab. Ezzel a beszerzéstől számítva 2 évig érvényes a szerződés, és az ügyfél vásárolhat további 1db licencet bármely termékhez az OLP programban (amennyiben az elérhető az OLP-ben), de engedélyezési számot kell adnia. Az engedélyek érvényessége állandó.

Hirdetés