1 literes Ø25cm Trixie Fresh & Cool hűtő tál kutyáknak, macskáknak

1 literes Ø25cm Trixie Fresh & Cool hűtő tál kutyáknak, macskáknak

Nincs webshop
Márka:

Trixie

Vélemények:

Vélemények és tesztek 1 literes Ø25cm Trixie Fresh & Cool hűtő tál kutyáknak, macskáknak megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Meleg időben kutyája szívesen játszik és bolondozik a szabadban. Annak érdekében, hogy teste nehogy túlhevüljön, kedvencének elegendő mennyiségű vizet kell magához vennie. Ez a műanyag hűtő tál tavasszal vagy nyáron egyetlen kutyás háztartásból sem hiányozhat. Ez az innovatív tál az eledel vagy a víz napsütés ill. meleg elleni hidegen tartása... További információ a termékről

Ez a terméket jelenleg nem kínál egyetlen webshop sem.

Termék információ

1 literes Ø25cm Trixie Fresh & Cool hűtő tál kutyáknak, macskáknak

Meleg időben kutyája szívesen játszik és bolondozik a szabadban. Annak érdekében, hogy teste nehogy túlhevüljön, kedvencének elegendő mennyiségű vizet kell magához vennie. Ez a műanyag hűtő tál tavasszal vagy nyáron egyetlen kutyás háztartásból sem hiányozhat. Ez az innovatív tál az eledel vagy a víz napsütés ill. meleg elleni hidegen tartása céljából akkuval felszerelt, amit egész egyszerűen, a hűtőszekrénybe helyezve lehet lefagyasztani. Ezután a jeges akkut a tál aljára kell csavarni, s máris biztosított, hogy a tál tartalma hosszú ideig hűvös maradjon. Erős, csúszásmentes termoplasztikus gumiból (TPR) készült perem akadályozza meg a tál elcsúszkálását, és stabilitást garantál. Mivel a Fresh & Cool hűtő tál robusztus műanyagból készül, mosogatógépbe helyezhető, s ilyen módon könnyen és higiénikusan tisztítható. A Trixie Fresh & Cool hűtő táljának köszönhetően kedvencének igen sok örömben lehet része a szabadban! A Trixie Fresh & Cool hűtő tál jellemzői nagy vonalakban: Felfrissülést biztosító hűtő tál kutyáknak Hűtőakkuval: újra felhasználható, csupán le kell fagyasztani a mélyhűtőben Csúszásmentes és robusztus: pereme termoplasztikus gumiból (TPR) készül Mosogatógépbe helyezhető: egyszerűen, higiénikusan tisztítható Színe: fehér / kék Anyaga: műanyag Méretátekintés a Trixie Fresh & Cool hűtő tálhoz: Űrtartalom Helyigény Felső nyílás Tál magassága Mélyedés az eledelnek mélység (max.) Hűtőbetét 250 ml Ø 17 cm Ø 14,5 cm 4 cm kb. 2,5 cm Ø 16 x M 2,5 cm 1 l Ø 25 cm Ø 20 cm 7 cm kb. 4 cm Ø 23 x M 5 cm Megjegyzés: Mint bármely más termék esetében, az ezen tállal való foglalatosság közben is figyeljen kedvencére! Rendszeresen vizsgálja meg a terméket, és ha hibásnak vagy hiányosnak találja azt, cserélje le, mert csak így tudja biztonsággal elkerülni az állat esetleges sérülését!

Hirdetés