1 literes üvegek 3 fajta formatervezésben 5 darabos szettben

1 literes üvegek 3 fajta formatervezésben 5 darabos szettben

1 eshop
Márka:

Ramiz.hu

Vélemények:

Vélemények és tesztek 1 literes üvegek 3 fajta formatervezésben 5 darabos szettben 9020060213036 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

1 literes üveg palackok 3 féle formatervezésben 5 darabos készletben Szerezze be otthonába ezeket a praktikus üvegeket és tároljon benne szörpöt, olajat, alkahol tartalmú és egyéb italokat. Különleges design, kiváló... További információ a termékről

13600 HUF
Termék információ
1 literes üvegek 3 fajta formatervezésben 5 darabos szettben

1 literes üveg palackok 3 féle formatervezésben 5 darabos készletben Szerezze be otthonába ezeket a praktikus üvegeket és tároljon benne szörpöt, olajat, alkahol tartalmú és egyéb italokat. Különleges design, kiváló minőségű üveg, paktikus használat. Ezek mind jellemzők ezekre az üvegekre. Használa otthonában, ha szereti a kényelmet, a praktikusságot, a miőséget és az egyediséget. Egy tipp: Bodzaszörp Recept 3 üvegbe: 30 darab bodzavirág 2 darab citrom 2 liter langyos víz 500 ml víz 500 gramm cukor 10 gramm citromsav elkészítés A bodzavirágot átvizsgáljuk, a zöld részektől megtisztítjuk, és egy nagy tálba tesszük. A citromot felszeleteljük, összekeverjük a bodzavirágokkal, majd langyos, kézmeleg vízzel leöntjük. Annyi vizet kell ráönteni, hogy a virágokat elfedje. Minimum egy éjszakán át (de akár 3-4 napig is, annál intenzívebb lesz) lefedve áztatjuk a virágokat. Másnap a beáztatott bodzalevet átszűrjük. 500 ml vízből, valamint 500 g cukorból szirupot főzünk (aki édesebben szereti, növelheti a cukor arányát), megvárjuk amíg langyosra hűl és hozzákeverjük a bodzaléhez. Legvégül hozzáadjuk a citromsavat. Jól zárható üvegekbe töltjük.

Hirdetés