1 RDS kliens Microsoft Windows Server 2019 Standard Core Edition OLP DEVICE RDS CAL (e-licenc)

1 RDS kliens Microsoft Windows Server 2019 Standard Core Edition OLP DEVICE RDS CAL (e-licenc)

1 eshop
Márka:

Microsoft

Vélemények:

Vélemények és tesztek 1 RDS kliens Microsoft Windows Server 2019 Standard Core Edition OLP DEVICE RDS CAL (e-licenc) megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Szerver kliens hozzáférési licensz 1 RDS kliens Microsoft Windows Server 2019 Standard Core Edition OLP DEVICE RDS CAL (e-licenc):A Windows Server 2019 Standard Edition olyan kis- és középvállalkozások számára készült, amelyek fejlett szolgáltatásokat igényelnek fiókirodákhoz vagy virtualizációs eszközökhöz.  A Windows Server 2019 új felhőalapú platformot vezet be közvetlenül az adatközpontban,... További információ a termékről

69590 HUF

Termék információ

1 RDS kliens Microsoft Windows Server 2019 Standard Core Edition OLP DEVICE RDS CAL (e-licenc)

Szerver kliens hozzáférési licensz 1 RDS kliens Microsoft Windows Server 2019 Standard Core Edition OLP DEVICE RDS CAL (e-licenc):A Windows Server 2019 Standard Edition olyan kis- és középvállalkozások számára készült, amelyek fejlett szolgáltatásokat igényelnek fiókirodákhoz vagy virtualizációs eszközökhöz.  A Windows Server 2019 új felhőalapú platformot vezet be közvetlenül az adatközpontban, ami nagyobb versenyképességet eredményez. Az operációs rendszer új verziója a biztonság, az alkalmazási platform, a sebesség és az agilitás területén is előrelépett. A Windows Server 2019 legfontosabb jellemzőiHibrid képességek az Azure használatávalFejlett többrétegű biztonságGyorsabb alkalmazásfrissítésekRendkívüli hiperkonvergens infrastruktúraWindows 10 adminisztrációs központMicrosoft Windows Server 2019 Standard Core Edition OLP DEVICE RDS CAL elektronikus licenc A termék megvásárlásával kereskedelmi felhasználású licencet kapsz eszközeidhez,  távoli hozzáféréssel. Az elektronikus licencnek köszönhetően szervezeten kívüli, távoli területről könnyen elérhető és mindenekelőtt könnyen kezelhető munkafelületet kapsz.Eszköz CAL - 1 eszköz, korlátlan számú felhasználó. Optimális megoldás azoknak a vállalatoknak, amelyeknek meg kell osztaniuk az eszközöket, például a műszakok miatt. Multilicence OLP (Open License) - Az első vásárláskor a minimális mennyiség 5 darab. Ezzel a beszerzéstől számítva 2 évig érvényes a szerződés, és az ügyfél vásárolhat további 1db licencet bármely termékhez az OLP programban (amennyiben az elérhető az OLP-ben), de engedélyezési számot kell adnia. Az engedélyek érvényessége állandó.

Hirdetés