1 RDS kliens Microsoft Windows Server 2019 Standard Core Edition OLP USER CAL (elektronikus licenc)

1 RDS kliens Microsoft Windows Server 2019 Standard Core Edition OLP USER CAL (elektronikus licenc)

1 eshop
Márka:

Microsoft

Vélemények:

Vélemények és tesztek 1 RDS kliens Microsoft Windows Server 2019 Standard Core Edition OLP USER CAL (elektronikus licenc) megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Szerver kliens hozzáférési licensz 1 RDS kliens Microsoft Windows Server 2019 Standard Core Edition OLP USER CAL (elektronikus licenc):A Windows Server 2019 Standard Edition olyan kis- és középvállalkozások számára készült, amelyek fejlett szolgáltatásokat igényelnek fiókirodákhoz vagy virtualizációs eszközökhöz.  A Windows Server 2019 új felhőalapú platformot vezet be közvetlenül az adatközpontban,... További információ a termékről

69590 HUF

Termék információ

1 RDS kliens Microsoft Windows Server 2019 Standard Core Edition OLP USER CAL (elektronikus licenc)

Szerver kliens hozzáférési licensz 1 RDS kliens Microsoft Windows Server 2019 Standard Core Edition OLP USER CAL (elektronikus licenc):A Windows Server 2019 Standard Edition olyan kis- és középvállalkozások számára készült, amelyek fejlett szolgáltatásokat igényelnek fiókirodákhoz vagy virtualizációs eszközökhöz.  A Windows Server 2019 új felhőalapú platformot vezet be közvetlenül az adatközpontban, ami nagyobb versenyképességet eredményez. Az operációs rendszer új verziója a biztonság, az alkalmazási platform, a sebesség és az agility területén is előrelépett. A Windows Server 2019 legfontosabb jellemzőiHibrid képességek az Azure használatávalFejlett többrétegű biztonságGyorsabb alkalmazásfrissítésekRendkívüli hiperkonvergens infrastruktúraWindows 10 adminisztrációs központMicrosoft Windows Server 2019 Standard Core Edition OLP USER RDS CAL elektronikus licenc A termék megvásárlásával kereskedelmi felhasználású licencet kapsz távoli eléréshez felhasználók számára. Az elektronikus licenccel távoli eléréssel dolgozhatsz a munkahelyeden kívül is.Felhasználói CAL - 1 felhasználó, korlátlan számú eszköz. Ez a licenc azon vállalatoknak ajánlott, melyeknek különböző eszközökről kell hozzáférést biztosítani a vállalati erőforrásokhoz.Multilicence OLP (Open License) - A minimális mennyiség az első vásárláskor 5 darab. A beszerzéstől számított 2 évig  bármilyen termékhez vásárolhatsz licencet (ha elérhető az OLP-ben) az OLP licencprogramban, de meg kell adnod az engedélyezési számot. Az engedélyek érvényessége állandó.

Hirdetés