1. szabály: Apának mindig igaza van... kulcstartó, választható tö...

1. szabály: Apának mindig igaza van... kulcstartó, választható tö...

1 eshop
Márka:

Maria King

Vélemények:

Vélemények és tesztek 1. szabály: Apának mindig igaza van... kulcstartó, választható tö... megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Ez az egyedi dizájn csak nálunk kapható. A legjobb gesztus és ajándékötlet! Válaszd ki a listából a formátumot és a kívánt színt. Ha nem látod a választólistát, rendeléskor a MEGJEGYZÉSBE... További információ a termékről

2350,00 HUF
Termék információ
1. szabály: Apának mindig igaza van... kulcstartó, választható tö...

Ez az egyedi dizájn csak nálunk kapható. A legjobb gesztus és ajándékötlet! Válaszd ki a listából a formátumot és a kívánt színt. Ha nem látod a választólistát, rendeléskor a MEGJEGYZÉSBE írd be, hogy milyen formájú és színű kulcstartót kérsz (a további képek között láthatóak a választható sorszámozott színek is). Egyedi feliratozás kérése esetén a feliratod szövegét is a Megjegyzésbe írd be. Ha nem látod a színmintát, Megjegyzésbe bármilyen háttérszínt beírhatsz. Anyag: Rozsdamentes alumínium. Méretek: Dögcédula kb 5x3 cm, Szív kb 3 cm, Kör 3 cm. Nem rozsdásodik. Vegyszer használata károsíthatja a terméket. Ajándékot keresel, és nincs ötleted? Nekünk nagyon sok ajándékötletünk van, többek között egy ilyen medál, többszáz választható grafikával, felirattal, verssel, üzenettel – családodnak, barátaidnak, szeretteidnek, vagy a kollégának, emlékül. A legjobb, legötletesebb névnapi, születésnapi, ballagási, esküvői vagy karácsonyi ajándék, és igazi meglepetés lehet egy jól kiválasztott, kreatív külsejű, szép kivitelű, modern grafikájú, névre szóló, látványos dögcédula, kör vagy szív alakú kulcstartó sokféle színben. A termék egyedi rendelésre készül. Szállítási idő ennél a termékcsoportnál 2-3 nap. A termékképek illusztrációk. A valóságban szépek a termékek, de a fotókhoz képest a grafika elhelyezése és színe eltérhet a fényképektől.

Hirdetés