1 szobros láb és kézszobor készítő készlet BabaTappancs Énszobrom...

1 szobros láb és kézszobor készítő készlet BabaTappancs Énszobrom...

1 eshop
Vélemények:

Vélemények és tesztek 1 szobros láb és kézszobor készítő készlet BabaTappancs Énszobrom... 9332135250793 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

ÚJ KISZERELÉS, MEGÚJULT CSOMAGOLÁS! Sokan gondolkoznak azon, hogy mivel lehetne jobban megörökíteni a pillanatokat mint egy hagyományos fényképpel. A legjobb lehetőség erre egy 3D-s szobor, amit a BabaTappancs kézszobor készítő... További információ a termékről

2990,00 HUF
Termék információ
1 szobros láb és kézszobor készítő készlet BabaTappancs Énszobrom...

ÚJ KISZERELÉS, MEGÚJULT CSOMAGOLÁS! Sokan gondolkoznak azon, hogy mivel lehetne jobban megörökíteni a pillanatokat mint egy hagyományos fényképpel. A legjobb lehetőség erre egy 3D-s szobor, amit a BabaTappancs kézszobor készítő szett segítségével tudsz elkészíteni! Az általunk összeállított kreatív csomagokkal hihetetlen részletgazdagsággal lehet reprodukálni a gyermekek kezeinek vagy lábainak mását, de akár a szerelmespárok vagy családok is megörökíthetik vele összekulcsolt kezüket! A gyermek kézszobor elkészítése roppant egyszerű és egyben szórakoztató is - bárki képes a gyönyörű, részletgazdag szobrok megalkotására, csak egy kis ügyesség kell hozzá! Ez a csomag a mi összeállításunk a webáruházunkban külön is kapható alapanyagokból és kellékekből, hogy így egyben sokkal kedvezőbb áron adhassuk Neked, mintha külön-külön vásárolnád meg őket! A készlet minden szükséges kelléket tartalmaz az elkészítéséhez. (csak víz kell hozzá!) A készlet tartalmaz: - negatívlevevő port - "kerámia"port - 1 db keverővödröt - 1 db fa simítólapátot - 1 db 4 oldalas, részletes használati utasítást Hogyan is működik ez a összeállítás? Az elkészítése roppat egyszerű, bárki képes rá! A csomagban található speciális negatívlevevő port bele kell keverni a megfelelő mennyiségű és hőfokú vízbe, amitől az egy nagyon sűrű, pudingszerű anyaggá változik. Ebbe kell az kezet belenyomni fél percre, amig a massza gumiszerüvé nem szilárdul. A kötési idő letelte után egyszerűen kihúzzuk belőle, majd az ultra gyorsan kötő "kerámia" segítségével kiöntjük a negatívot. Várunk egy órát, majd finoman lebontogatjuk a mintavevő gumit a szoborról és már gyönyörködhetünk is a hihetetlenül részletgazdag alkotásban. A szobrocskát a teljes száradás után tetszés szerint lefesthetjük vízálló akryl vagy lakkfestékkel, 3D-s képkeretbe tehetjük, vagy akár egy fa talapzatra is ragaszthatjuk – a lehetőségek száma végtelen! Nézd meg többi termékünket is, hiszen számtalan méretű csomagunk van még! FIGYELEM! A KÉSZLETET ARCMASZK KÉSZÍTÉSÉRE FELHASZNÁLNI TILOS A FULLADÁSVESZÉLY MIATT!