1. születésnap kék fólia léggömb pöttyös pöttyökkel - 45 cm - UNIQUE

1. születésnap kék fólia léggömb pöttyös pöttyökkel - 45 cm - UNIQUE

1 eshop
Márka:

UNIQUE

Vélemények:

Vélemények és tesztek 1. születésnap kék fólia léggömb pöttyös pöttyökkel - 45 cm - UNIQUE 011179733170 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Használd ezt a felfújható léggömböt kisfiad első születésnapi partijának díszítésére. Méret 45 cm. Üzletünkben szívesen feltöltjük az Ön által kiválasztott lufit héliummal, vagy választhat eldobható héliummal töltött tartályok széles választékából... További információ a termékről

630 HUF
Termék információ
1. születésnap kék fólia léggömb pöttyös pöttyökkel - 45 cm - UNIQUE

Használd ezt a felfújható léggömböt kisfiad első születésnapi partijának díszítésére. Méret 45 cm. Üzletünkben szívesen feltöltjük az Ön által kiválasztott lufit héliummal, vagy választhat eldobható héliummal töltött tartályok széles választékából. Van hélium ballon hélium ballonok < saját használatra - a művelet egyszerű és mindenki által kezelhető ! Az így feltöltött lufi körülbelül 7-10 napig tart, és újra tölthető. A léggömb levegővel is felfújható kompresszor, pumpa, szívószál vagy üreges szívószál segítségével. Ezt a fólialufit nagyon könnyen megtöltheti héliummal, csak válasszon eldobható héliummal töltött tartályaink közül. Van helium ballonokhoz saját használatra - könnyű használni, és bárki tud vele bánni! Egy így megtöltött lufi körülbelül 7-10 napig bírja, és újra lehet tölteni. A fólialufi természetesen felfújható levegővel is, kompresszorral, pumpával, szívószállal vagy akár üreges szívószállal.

Hirdetés