1-től 10-ig Illeszd a helyére fa kirakós játék - Djeco

1-től 10-ig Illeszd a helyére fa kirakós játék - Djeco

2 webshopok
Márka:

Djeco

Vélemények:

Vélemények és tesztek 1-től 10-ig Illeszd a helyére fa kirakós játék - Djeco 3070900018013 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Jelek, számok és mennyiségek összefüggése játékosan. Táblaméret: 30x30x1 cm 1-től 10-ig Illeszd a helyére fa kirakós játék - Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak,... További információ a termékről

től 5640 HUF

Termék információ

1-től 10-ig Illeszd a helyére fa kirakós játék - Djeco

Jelek, számok és mennyiségek összefüggése játékosan. Táblaméret: 30x30x1 cm 1-től 10-ig Illeszd a helyére fa kirakós játék - Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Hirdetés