1 ügyfeles Microsoft Windows Server 2019 StD Core Edit OLP DEVICE CAL (elektronikus licenc)

1 ügyfeles Microsoft Windows Server 2019 StD Core Edit OLP DEVICE CAL (elektronikus licenc)

1 eshop
Márka:

Microsoft

Vélemények:

Vélemények és tesztek 1 ügyfeles Microsoft Windows Server 2019 StD Core Edit OLP DEVICE CAL (elektronikus licenc) megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Szerver kliens hozzáférési licensz 1 ügyfeles Microsoft Windows Server 2019 StD Core Edit OLP DEVICE CAL (elektronikus licenc):A Windows Server 2019 Standard Edition olyan kis- és középvállalkozások számára készült, amelyeknek fejlett szolgáltatásokra van szüksége fiókirodákhoz vagy virtualizációs eszközökhöz.  A Windows Server 2019 új, felhőalapú platformot vezet be közvetlenül az adatközpontban,... További információ a termékről

17390 HUF

Termék információ

1 ügyfeles Microsoft Windows Server 2019 StD Core Edit OLP DEVICE CAL (elektronikus licenc)

Szerver kliens hozzáférési licensz 1 ügyfeles Microsoft Windows Server 2019 StD Core Edit OLP DEVICE CAL (elektronikus licenc):A Windows Server 2019 Standard Edition olyan kis- és középvállalkozások számára készült, amelyeknek fejlett szolgáltatásokra van szüksége fiókirodákhoz vagy virtualizációs eszközökhöz.  A Windows Server 2019 új, felhőalapú platformot vezet be közvetlenül az adatközpontban, ami megnöveli a versenyképességet. Az operációs rendszer új verziója nagyot lépett a biztonság, az alkalmazási platform, a sebesség és az agility terén is. A Windows Server 2019 legfontosabb jellemzőiHibrid képességek az Azure használatávalFejlett többrétegű biztonságGyorsabb alkalmazásfrissítésekRendkívüli hiperkonvergens infrastruktúraWindows 10 adminisztrációs központMicrosoft Windows Server 2019 Standard Core Edition OLP DEVICE CAL elektronikus licenc A termék megvásárlásával kereskedelmi használatú licencet kapsz. Ezzel az elektronikus licenccel az eszköz hozzáférhet a megfelelő szerver-szoftverhez. A szerver futtatásához a saját szerver licencedre és az eszközök számának megfelelő számú CAL-ra lesz szükséged.Eszköz CAL - 1 eszköz, korlátlan számú felhasználó. Ez a licenc optimális megoldás azoknak a vállalatoknak, amelyeknek meg kell osztaniuk az eszközöket, például a műszakok miatt.Multilicence OLP (Open License) - Az első vásárláskor a minimális mennyiség 5 darab. Ezzel a beszerzéstől számítva 2 évig érvényes a szerződés, és az ügyfél vásárolhat további 1db licencet bármely termékhez az OLP programban (amennyiben az elérhető az OLP-ben), de engedélyezési számot kell adnia. Az engedélyek érvényessége állandó.

Hirdetés