10 darabos csere lencse készlet - EXPERT - Metalator

10 darabos csere lencse készlet - EXPERT - Metalator

1 eshop
Vélemények:

Vélemények és tesztek 10 darabos csere lencse készlet - EXPERT - Metalator 4260223026751 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

10 darabos csere lencse készlet - EXPERT - Metalator A Stamos Germany kiválĂł minĹ‘sĂ©gű 10 darabos csere lencse kĂ©szlete kimondottan a professzionális mindennapi használatra lett fejlesztve, a Stamos Germany (Metalator... További információ a termékről

13776,00 HUF
Termék információ
10 darabos csere lencse készlet - EXPERT - Metalator

10 darabos csere lencse készlet - EXPERT - Metalator A Stamos Germany kiválĂł minĹ‘sĂ©gű 10 darabos csere lencse kĂ©szlete kimondottan a professzionális mindennapi használatra lett fejlesztve, a Stamos Germany (Metalator) EXPERT hegesztĹ‘ sisakjaihoz. Ezek a polikarbonát elĹ‘lapok tökĂ©letesen alkalmasak arra, hogy elegendĹ‘ vĂ©delmet nyĂşjtsanak a látĂłpatronnak, ami a hegesztĹ‘sisak elsötĂ©tedĂ©sĂ©Ă©rt felelĹ‘s. Mivel hegesztĂ©s során a szennyezĹ‘dĂ©sek Ă©s a szikrák nem elkerĂĽlhetĹ‘ek, ezek az elĹ‘lapok gondoskodnak a zavartalan munkárĂłl. MĂ©g a legkisebb hegesztĂ©s során keletkezĹ‘ szikrák is hatalmas hĹ‘mĂ©rsĂ©kletet Ă©rhetnek el, Ă©s beleĂ©ghetnek az elĹ‘lapba, Ă©s Ă­gy fekete foltot hagyhatnak maguk után. EzĂ©rt fontos: KĂ©rjĂĽk rendszeresen cserĂ©lje az elĹ‘lapokat! A mi, elsĹ‘osztályĂş 10 darabos cserelencse kĂ©szletĂĽnkkel az EXPERT hegesztĹ‘sisakok elĹ‘lapja gyorsan cserĂ©lhetĹ‘, Ă©s Ă­gy ön pĂ©nzt spĂłrol. VĂ©dje a látását, egyszerűen Ă©s hatĂ©konyan! Hegesszen mint a profik, Ă©s legyen mindig jĂł rálátása a munkafelĂĽletre.