10 db 7 W-os led izzó kiemelkedő energiahatékonysággal

10 db 7 W-os led izzó kiemelkedő energiahatékonysággal

Nincs webshop
Márka:

marashop

Vélemények:

Vélemények és tesztek 10 db 7 W-os led izzó kiemelkedő energiahatékonysággal 5999119603576 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

A fényforrások új generációja! Az 7 Wattos izzó fénye egyenértékű a hagyományos 105 Wattos izzó fényerejével. A LED izzó további nagy előnye, a hagyományos energiatakarékos izzókkal szemben, hogy  felkapcsolás után azonnal teljes fényerővel világít, miközben a fogyasztása még alacsonyabb! A LED izzók használata rendkívül hatékony. Az izzó... További információ a termékről

Ez a terméket jelenleg nem kínál egyetlen webshop sem.

Termék információ

10 db 7 W-os led izzó kiemelkedő energiahatékonysággal

A fényforrások új generációja! Az 7 Wattos izzó fénye egyenértékű a hagyományos 105 Wattos izzó fényerejével. A LED izzó további nagy előnye, a hagyományos energiatakarékos izzókkal szemben, hogy  felkapcsolás után azonnal teljes fényerővel világít, miközben a fogyasztása még alacsonyabb! A LED izzók használata rendkívül hatékony. Az izzó nagyon tartós, így jelentős megtakarítást érhetünk el alkalmazásukkal. Egészséges fényű, nem tartalmaz UV és infravörös sugarakat, nem termel sugárzást (a közönséges  fénytest kibocsát ultraibolya és infravörös sugarat) A fény hatásfoka magas: kis hőt termel, a villamos energia 90%-át a látható fénnyé alakítja (a hagyományos izzó a villamos energia 80%-át hővé, csak 20%-át alakítja fénnyé) Tulajdonságok: -hideg 6000K -Lumen:425LM -90% energia megtakarítás a hagyományos izzókhoz képest -foglalat típusa: E27 A csomag tíz darab izzót tartalmaz. Most csak 6490.- forint - 649/darab!

Hirdetés