10 db 7 W-os led izzó kiemelkedő energiahatékonysággal

10 db 7 W-os led izzó kiemelkedő energiahatékonysággal

1 eshop
Vélemények:

Vélemények és tesztek 10 db 7 W-os led izzó kiemelkedő energiahatékonysággal 5999119603576 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

LED izzók 90 százalékkal jobb energiahatékonyságúak, mint a hagyományos izzók. A fényforrások új generációja! Az 7 Wattos izzó fénye egyenértékű a hagyományos 105 Wattos izzó fényerejével. A LED izzó további... További információ a termékről

6490,00 HUF
Termék információ
10 db 7 W-os led izzó kiemelkedő energiahatékonysággal

LED izzók 90 százalékkal jobb energiahatékonyságúak, mint a hagyományos izzók. A fényforrások új generációja! Az 7 Wattos izzó fénye egyenértékű a hagyományos 105 Wattos izzó fényerejével. A LED izzó további nagy előnye, a hagyományos energiatakarékos izzókkal szemben, hogy felkapcsolás után azonnal teljes fényerővel világít, miközben a fogyasztása még alacsonyabb! A LED izzók használata rendkívül hatékony. Az izzó nagyon tartós, így jelentős megtakarítást érhetünk el alkalmazásukkal. Egészséges fényű, nem tartalmaz UV és infravörös sugarakat, nem termel sugárzást (a közönséges fénytest kibocsát ultraibolya és infravörös sugarat) A fény hatásfoka magas: kis hőt termel, a villamos energia 90%-át a látható fénnyé alakítja (a hagyományos izzó a villamos energia 80%-át hővé, csak 20%-át alakítja fénnyé) Tulajdonságok: -hideg 6000K -Lumen:425LM -90% energia megtakarítás a hagyományos izzókhoz képest -foglalat típusa: E27 A csomag tíz darab izzót tartalmaz.

Hirdetés