10 db süllyesztett spotlámpa, fehér állítható - Qure

10 db süllyesztett spotlámpa, fehér állítható - Qure

1 eshop
Márka:

QAZQA

Vélemények:

Vélemények és tesztek 10 db süllyesztett spotlámpa, fehér állítható - Qure 8718881111303 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Ez a fehér Qure teljesen beleillik egy modern környezetbe, remekül mutat az előszobában vagy a konyhában! 20-as IP-értékével csak beltéri függesztésre szolgál. Kedvező kiegészítője ennek a süllyesztett helynek, hogy dönthető. Tehát megvilágíthatja a ház sötét sarkait, ahol csak akarja! A lámpa energiaértéke A ++. A hely szögletes, de kerek beépítési... További információ a termékről

42875 HUF
Termék információ
10 db süllyesztett spotlámpa, fehér állítható - Qure

Ez a fehér Qure teljesen beleillik egy modern környezetbe, remekül mutat az előszobában vagy a konyhában! 20-as IP-értékével csak beltéri függesztésre szolgál. Kedvező kiegészítője ennek a süllyesztett helynek, hogy dönthető. Tehát megvilágíthatja a ház sötét sarkait, ahol csak akarja! A lámpa energiaértéke A ++. A hely szögletes, de kerek beépítési méretű, ideális a felszereléshez. A Qure beépítési méretei: 9 cm átmérő és 10 cm mélység. A folt teljes mérete 10 cm hosszú és széles. Töltse ki ezt a Qure-t akár GU10-es fényforrással akár 50 wattig. Ha azt szeretnénk, hogy este legyen hangulatos, akkor ezt a lámpát is tompíthatjuk (a dimmer nem tartozék). Világítsa meg otthonát ezzel a Qure-val. Most még olcsóbb, mint egy 10-es készlet!

Hirdetés