10 db süllyesztett spotlámpa fekete állítható - Qure

10 db süllyesztett spotlámpa fekete állítható - Qure

1 eshop
Márka:

QAZQA

Vélemények:

Vélemények és tesztek 10 db süllyesztett spotlámpa fekete állítható - Qure 8718881111297 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Ez a fekete Qure tökéletesen illeszkedik a modern környezetbe, remekül mutat az előszobában vagy a konyhában! 20 -as IP -értékkel csak beltéren lóghat. A süllyesztett hely szépsége, hogy dönthető. Így bárhol megvilágíthatja otthonának sötét zugait! A folt négyzet alakú, de kerek beépítési mérettel rendelkezik, ideális a szereléshez. A Qure beépítési... További információ a termékről

39779 HUF
Termék információ
10 db süllyesztett spotlámpa fekete állítható - Qure

Ez a fekete Qure tökéletesen illeszkedik a modern környezetbe, remekül mutat az előszobában vagy a konyhában! 20 -as IP -értékkel csak beltéren lóghat. A süllyesztett hely szépsége, hogy dönthető. Így bárhol megvilágíthatja otthonának sötét zugait! A folt négyzet alakú, de kerek beépítési mérettel rendelkezik, ideális a szereléshez. A Qure beépítési méretei: 9 cm átmérőjű és 10 cm mély. A folt általános mérete 10 cm hosszú és széles. Töltse ki ezt a Qure -t egy maximum 50 wattos GU10 fényforrással. Ha este hangulatossá akarja tenni, akkor ezt a lámpát is tompíthatja (a fényerőt nem tartalmazza). Világítsa meg otthonát ezzel a Qure -val. Most még olcsóbb 10 -es szettként!

Hirdetés