10 kerek süllyesztett spotlámpa króm dönthető - Edu

10 kerek süllyesztett spotlámpa króm dönthető - Edu

1 eshop
Márka:

QAZQA

Vélemények:

Vélemények és tesztek 10 kerek süllyesztett spotlámpa króm dönthető - Edu 8718881099052 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Ez az Edu süllyesztett hely bármilyen belső térbe illeszkedik. Átmérője 8,2 cm, magassága 9 cm. A beépítési átmérő 7 cm, a beépítési mélység pedig 9 cm. Ez a süllyesztett folt... További információ a termékről

26909,00 HUF
Termék információ
10 kerek süllyesztett spotlámpa króm dönthető - Edu

Ez az Edu süllyesztett hely bármilyen belső térbe illeszkedik. Átmérője 8,2 cm, magassága 9 cm. A beépítési átmérő 7 cm, a beépítési mélység pedig 9 cm. Ez a süllyesztett folt alumíniumból készült, króm színben, és luxus minőségi megjelenéssel rendelkezik. A süllyesztett helyen van egy GU10 szerelvény. Töltse ki egy GU10 fényforrással, maximum 50 watt. Ezt a fényforrást továbbra is külön kell megrendelnie. Szép kiegészítője ennek a süllyesztett helynek, hogy megdönthető: világítsa meg tehát a terét, ahogy szeretné! Az Edu is tompítható (a dimmer nem tartozék). Szorítórugókkal együtt szállítva! Egyszerű, de hát ilyen stílusos a mennyezetedben ez az Edu. Most még olcsóbb, mint egy 10-es készlet.