10 kg Hill's Prescription Diet Canine z/d Allergy & Skin Care kutyatáp

10 kg Hill's Prescription Diet Canine z/d Allergy & Skin Care kutyatáp

Nincs webshop
Vélemények:

Vélemények és tesztek 10 kg Hill's Prescription Diet Canine z/d Allergy & Skin Care kutyatáp megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

A Hill´s Prescription Diet többféle, klinikailag kipróbált, terápiás célú eledelt kínál, melyek különböző betegségképletek gyógyítására alkalmasak. A Hill's Prescription Diet z/d Food Sensitivities Original szárazeledel diétás lehetőséget kínál eledelérzékeny és allergiás kutyák számára és eliminációs diétára is kiváló. Az ételintolerancia és az allergiák tipikus megnyilvánulási formái a viszketés, szőrzet- és... További információ a termékről

Ez a terméket jelenleg nem kínál egyetlen webshop sem.

Termék információ

10 kg Hill's Prescription Diet Canine z/d Allergy & Skin Care kutyatáp

A Hill´s Prescription Diet többféle, klinikailag kipróbált, terápiás célú eledelt kínál, melyek különböző betegségképletek gyógyítására alkalmasak. A Hill's Prescription Diet z/d Food Sensitivities Original szárazeledel diétás lehetőséget kínál eledelérzékeny és allergiás kutyák számára és eliminációs diétára is kiváló. Az ételintolerancia és az allergiák tipikus megnyilvánulási formái a viszketés, szőrzet- és gyomorrendszeri problémák, melyek gyakran párosulnak hányással és hasmenéssel. A Hill's Prescription Diet z/d Food Sensitivities Original kutyatáp az állati fehérje egyedülálló, hidrolizált változatát használja 3.000 Daltonnál kisebb molekulasúllyal, ami minimalizálja az allergiás reakciókat. Ráadásul a csirke-hidrolizátum az eledel egyetlen állati fehérjeforrása, ami még jobban tolerálhatóvá teszi ezt a kutyatápot. Emellett az eledel gazdag alapvető zsírsavakban, ami pozitívan hat a bőr és a szőrzet tulajdonságaira. Javaslatok: Ételintolerancia és allergia Eliminációs diéta eledelintolerancia kizárására a következő esetekben: Krónikus viszketés Otitis externa (hallójáratgyulladás) Gyomor- és bélmegbetegedések mint pl. IBD (inflammatory bowel disease) és colitis Ellenjavaslatok: Kölyökkutyák Vemhes és szoptató szukák 100% ízgarancia - kedvence egészen biztos szeretni fogja! A Hill's Prescription Diet termékeket kizárólag a legjobb minőségű összetevőkből állítják elő és ízük elsőrendű, kifogástalan. A Hill´s teljes meggyőződéssel garantálja, hogy az Ön kutyája is szeretni fogja a Hill´s Prescription Diet eledeleket és 100% ízletességi garanciát vállal azokra.

Hirdetés