10 modern 3 mm vastag alumínium süllyesztett spotlámpa készlet - Qure

10 modern 3 mm vastag alumínium süllyesztett spotlámpa készlet - Qure

1 eshop
Márka:

QAZQA

Vélemények:

Vélemények és tesztek 10 modern 3 mm vastag alumínium süllyesztett spotlámpa készlet - Qure 8718881107375 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Ez a Qure teljesen illeszkedik egy modern környezetbe, remekül mutat az előszobában vagy a konyhában! Kedvező kiegészítője ennek a süllyesztett helynek, hogy dönthető. Tehát megvilágíthatja a ház sötét sarkait, ahol csak akarja! A Qure 3 mm vastag, teljes alumíniumból készül, amely kemény és robusztus hatást nyújt. A hely szögletes, de... További információ a termékről

26345 HUF

Termék információ

10 modern 3 mm vastag alumínium süllyesztett spotlámpa készlet - Qure

Ez a Qure teljesen illeszkedik egy modern környezetbe, remekül mutat az előszobában vagy a konyhában! Kedvező kiegészítője ennek a süllyesztett helynek, hogy dönthető. Tehát megvilágíthatja a ház sötét sarkait, ahol csak akarja! A Qure 3 mm vastag, teljes alumíniumból készül, amely kemény és robusztus hatást nyújt. A hely szögletes, de kerek beépítési méretű, ideális a felszereléshez. A Qure beépítési méretei: 9 cm átmérő és 10 cm mélység. A folt teljes mérete 10 cm hosszú és széles. A lámpa energiateljesítménye A ++, ezért nagyon tartós. Töltse ki ezt a Qure-t egy GU10 fényforrással, amely legfeljebb 50 W. Ha este hangulattá szeretné tenni, akkor ezt a helyet egy külső fényerőszabályzóval is tompíthatja (a fényerő-szabályozót nem tartalmazza). Világítsa meg otthonát ezzel a Qure-val! Most extra olcsó 10-es szettben!

Hirdetés