10 modern 3 mm vastag alumínium süllyesztett spotlámpa készlet - Qure

10 modern 3 mm vastag alumínium süllyesztett spotlámpa készlet - Qure

1 eshop
Márka:

QAZQA

Vélemények:

Vélemények és tesztek 10 modern 3 mm vastag alumínium süllyesztett spotlámpa készlet - Qure 8718881107375 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Ez a Qure teljesen illeszkedik a modern környezetbe, jól néz ki az előszobában vagy a konyhában! A süllyesztett hely szépsége, hogy dönthető. Így bárhol megvilágíthatja otthonának sötét zugait! A Qure... További információ a termékről

46475,00 HUF
Termék információ
10 modern 3 mm vastag alumínium süllyesztett spotlámpa készlet - Qure

Ez a Qure teljesen illeszkedik a modern környezetbe, jól néz ki az előszobában vagy a konyhában! A süllyesztett hely szépsége, hogy dönthető. Így bárhol megvilágíthatja otthonának sötét zugait! A Qure 3 mm vastag teljes alumíniumból készül, ami kemény és robusztus hatást biztosít. A folt négyzet alakú, de kerek beépítési mérettel rendelkezik, ideális a szereléshez. A Qure beépítési méretei: 9 cm átmérőjű és 10 cm mély. A folt általános mérete 10 cm hosszú és széles. Ezt a Qure -t legfeljebb 50 Wattos GU10 fényforrással fejezheti be. Ha estére hangulatossá akarja tenni, ezt a helyet külső fényerővel is tompíthatja (a fényerőszabályzó nem tartozék). Világítsa meg otthonát ezzel a Qure -val! Most extra megfizethető 10 darabos készletben!