10 próbaérettségi történelemből (emelt szint - írásbeli) - A 2017...

10 próbaérettségi történelemből (emelt szint - írásbeli) - A 2017...

1 eshop
Márka:

Nike

Vélemények:

Vélemények és tesztek 10 próbaérettségi történelemből (emelt szint - írásbeli) - A 2017... 9789632618364 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

10 emelt szintű írásbeli próbaérettségi feladatsort tartalmazó kötetünket a 2017. január 1-jén életbe lépő érettségi követelményrendszer alapján dolgoztuk át. Kiadványunk minden érettségi feladattípust és témakört érint, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmas. Szerzőink nagy hangsúlyt fektettek a követelményrendszer újdonságainak kiemelésére, így hatékony segítséget nyújtanak a felkészüléshez és felkészítéshez. A kötetben... További információ a termékről

2419 HUF

Termék információ

10 próbaérettségi történelemből (emelt szint - írásbeli) - A 2017...

10 emelt szintű írásbeli próbaérettségi feladatsort tartalmazó kötetünket a 2017. január 1-jén életbe lépő érettségi követelményrendszer alapján dolgoztuk át. Kiadványunk minden érettségi feladattípust és témakört érint, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmas. Szerzőink nagy hangsúlyt fektettek a követelményrendszer újdonságainak kiemelésére, így hatékony segítséget nyújtanak a felkészüléshez és felkészítéshez. A kötetben minden feladat megoldása és lehetséges értékelése megtalálható. Tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt ajánljuk.

Hirdetés