10 próbanyelvvizsga német nyelvből B1 szintű (TELC, ECL és Origó)...

10 próbanyelvvizsga német nyelvből B1 szintű (TELC, ECL és Origó)...

1 eshop
Márka:

Lena

Vélemények:

Vélemények és tesztek 10 próbanyelvvizsga német nyelvből B1 szintű (TELC, ECL és Origó)... 9789632610351 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Kiadványunk célja, hogy átfogó segítséget nyújtson a B1-es szintű német nyelvvizsgára készülőknek. Kötetünkben 4-4 teljes TELC és ECL, valamint 2 Origó feladatsor található CD-melléklettel, melyet anyanyelvi beszélők közreműködésével készítettünk el. Az egyes feladatlapokat TELC-, ECL- és Origó-szakértők lektorálták. Kiadványunkkal kívánunk segítségére lenni minden olyan nyelvtanulónak, akik B1-es szintű TELC, ECL... További információ a termékről

2503 HUF
Termék információ
10 próbanyelvvizsga német nyelvből B1 szintű (TELC, ECL és Origó)...

Kiadványunk célja, hogy átfogó segítséget nyújtson a B1-es szintű német nyelvvizsgára készülőknek. Kötetünkben 4-4 teljes TELC és ECL, valamint 2 Origó feladatsor található CD-melléklettel, melyet anyanyelvi beszélők közreműködésével készítettünk el. Az egyes feladatlapokat TELC-, ECL- és Origó-szakértők lektorálták. Kiadványunkkal kívánunk segítségére lenni minden olyan nyelvtanulónak, akik B1-es szintű TELC, ECL vagy Origó nyelvvizsgára készülnek, fel szeretnék mérni tudásukat vagy gyakorolni kívánják az egyes készségeket. Kötetünket nyelvtanárok is eredményesen használhatják az egyes nyelvvizsgatípusokra való felkészítés során.

Hirdetés