10 Rekeszes Cipőpad, Cipőtartó párnázással, 104 x 30 x 48 cm, söt...

10 Rekeszes Cipőpad, Cipőtartó párnázással, 104 x 30 x 48 cm, söt...

1 eshop
Márka:

Vasagle

Vélemények:

Vélemények és tesztek 10 Rekeszes Cipőpad, Cipőtartó párnázással, 104 x 30 x 48 cm, söt... megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

KETTŐS FELHASZNÁLÁS: A horog-hurok rögzítőkkel rögzített párna eltávolítható, lehetővé téve az egység függőleges helyzetbe helyezését, hogy tároló polcot kapjon CIPŐ, CSIZMA ÉS EGYEBEK: szeretné elrejteni cipőit? Semmi probléma! Tárolja nagyobb méretű cipőit vagy csizmáit a 30 cm-es rekeszekben mivel az oldalsó rekeszekben lévő elválasztók eltávolíthatók vagy beállíthatók a nagyobb magasság... További információ a termékről

42924 HUF

Termék információ

10 Rekeszes Cipőpad, Cipőtartó párnázással, 104 x 30 x 48 cm, söt...

KETTŐS FELHASZNÁLÁS: A horog-hurok rögzítőkkel rögzített párna eltávolítható, lehetővé téve az egység függőleges helyzetbe helyezését, hogy tároló polcot kapjon CIPŐ, CSIZMA ÉS EGYEBEK: szeretné elrejteni cipőit? Semmi probléma! Tárolja nagyobb méretű cipőit vagy csizmáit a 30 cm-es rekeszekben mivel az oldalsó rekeszekben lévő elválasztók eltávolíthatók vagy beállíthatók a nagyobb magasság érdekében NE FÉLJEN AZ ÖSSZESZERELÉSTŐL: A részletes utasítások és a könnyen használható számozott alkatrészek miatt nem kell szakértőnek lennie a cipőpad összeállításához. hamarabb készen is lesz mint gondolná! MIT KAP: Kettős használatú cipőpadot jól párnázott üléssel a kényelmes üléshez, amikor cipőt és mély rekeszt cserél a napi cipő tárolásához, és barátságosabb, hívogatóbb bejárati teret.  

Hirdetés