10 részes szilikon elhúzó, fugakenő, eltávolító, kaparó és kasíro...

10 részes szilikon elhúzó, fugakenő, eltávolító, kaparó és kasíro...

1 eshop
Vélemények:

Vélemények és tesztek 10 részes szilikon elhúzó, fugakenő, eltávolító, kaparó és kasíro... megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

10 részes szilikon elhúzó, fugakenő, eltávolító, kaparó és kasírozó készlet A szilikon fugák megreformálása még soha nem volt ilyen egyszerű! Ezzel a készlettel gyorsan és egyszerűen kedve szerint távolíthatja el... További információ a termékről

1390,00 HUF
Termék információ
10 részes szilikon elhúzó, fugakenő, eltávolító, kaparó és kasíro...

10 részes szilikon elhúzó, fugakenő, eltávolító, kaparó és kasírozó készlet A szilikon fugák megreformálása még soha nem volt ilyen egyszerű! Ezzel a készlettel gyorsan és egyszerűen kedve szerint távolíthatja el vagy simíthatja helyére, illetve egyenlítheti ki a szilikon fugát. Praktikus eszköz, amely hatékonyan segít megszabadulni a csúnya, már kifakult részektől. Kaparó oldalával eltávolíthatja a régi szilikon, majd a lehúzó segítségével felviheti helyére és elsimíthatja az újat. A spatula ergonomikus kialakítású, tökéletesen illeszkedik a tenyérbe, így használata nagyon kényelmes. A csomagban megtalálható 5 különböző cserélhető fej, így minden mérethez és formához megtalálja az illeszkedőt. A készlet tartalmaz továbbá fugakihúzó szilikon lapokat, melyek akár matricák kasírozásához, légbuborékmentes felragasztásához is használhatók. Vágószerszám Az eszközön található hegyes, ellenálló fém hely, mely segítségével a mélyedésekből is könnyedén eltávolíthatóak a korábbi szilikon maradványok. Használata ajánlott fürdőkádak, mosdók körüli elszíneződött, vagy sérült szilikon eltávolítására Spatula Cserélhető fejekkel, ovális kialakítással gondoskodik arról, hogy az adott környezethez megfelelő méretű szilikon sávot lehessen készíteni egyetlen mozdulattal. Ehhez elég a szilikont felhordani, majd a felületen végighúzni a szerszámot, ami tökéletesen elegyengeti azt, és összegyűjti a felesleget. Kaparó Speciális, erős él, ami segít a szilikonmaradékok, vagy épp a ragasztómaradékok hatékony eltávolításában. Használatát például csempéken javasoljuk, amik felületéről így könnyedén letakarítható a felújítások során rákerült szennyeződés Elhúzó lapok A csomagban található szilikon elhúzó lapok segítségével nem csak a fugák alakíthatóak ki egységesen, hanem nagyobb méretű matricák kasírozásában, légbuborékmentes felragasztásában is segítenek. Tulajdonságok: Praktikus és hatékony kiegészítő eszköz Megkönnyíti a szilikon egyenletes felhordását Egyszerűsíti a fugázást Segít a nem kívánt részek eltávolításában Használatával buborékmentesen felhelyezhetőek a nagyobb matricák is 5 különböző cserélhető elhúzó fej 3 rugalmas szilikon elhúzólap Ergonomikus kialakítás Videó a termékről: