10 süllyesztett spotlámpa, dönthető alumínium - Cisco

10 süllyesztett spotlámpa, dönthető alumínium - Cisco

1 eshop
Márka:

QAZQA

Vélemények:

Vélemények és tesztek 10 süllyesztett spotlámpa, dönthető alumínium - Cisco 8718881075452 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Ez a Cisco süllyesztett hely teljesen otthonos, modern belső terekkel. Átmérője 9 cm. A beépítési méretek: 7,5 cm átmérő és 8 cm mélység. Mivel a Cisco alumíniumból áll, azonnal elegáns megjelenést kap! Töltse ki egy GU10 fényforrással, maximum 50 watt. Szép kiegészítője ennek a süllyesztett helynek, hogy megdönthető: világítsa meg... További információ a termékről

26345 HUF

Termék információ

10 süllyesztett spotlámpa, dönthető alumínium - Cisco

Ez a Cisco süllyesztett hely teljesen otthonos, modern belső terekkel. Átmérője 9 cm. A beépítési méretek: 7,5 cm átmérő és 8 cm mélység. Mivel a Cisco alumíniumból áll, azonnal elegáns megjelenést kap! Töltse ki egy GU10 fényforrással, maximum 50 watt. Szép kiegészítője ennek a süllyesztett helynek, hogy megdönthető: világítsa meg tehát a terét, ahogy szeretné! A Cisco is szabályozható (a dimmer nem tartozék). Szállítás levélrugókkal együtt! Menj a modernbe, és válaszd ezt a Cisco-t! Most még olcsóbb, mint egy 10-es készlet!

Hirdetés