10 x 5 x 15 g Felix FunSauces táplálékkiegészítő snack-szósz macskáknak marha

10 x 5 x 15 g Felix FunSauces táplálékkiegészítő snack-szósz macskáknak marha

Nincs webshop
Márka:

Felix

Vélemények:

Vélemények és tesztek 10 x 5 x 15 g Felix FunSauces táplálékkiegészítő snack-szósz macskáknak marha megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

A FunSauces igazi ínyencséget kínál kedvencének - három finom ízváltozatban. Így minden cica számára megtalálni a megfelelőt. Legyen macskája akár hal-, akár húspárti, ezekkel a szószokkal nagy lelkesedést tud kiváltani kedvencéből. A FunSauces változatai használhatók száraztápra való toppingként és étkezések közötti ízletes finomságként egyaránt. A vitaminok javítják macskája közérzetét. A... További információ a termékről

Ez a terméket jelenleg nem kínál egyetlen webshop sem.

Termék információ

10 x 5 x 15 g Felix FunSauces táplálékkiegészítő snack-szósz macskáknak marha

A FunSauces igazi ínyencséget kínál kedvencének - három finom ízváltozatban. Így minden cica számára megtalálni a megfelelőt. Legyen macskája akár hal-, akár húspárti, ezekkel a szószokkal nagy lelkesedést tud kiváltani kedvencéből. A FunSauces változatai használhatók száraztápra való toppingként és étkezések közötti ízletes finomságként egyaránt. A vitaminok javítják macskája közérzetét. A Felix szószok a macskák számára létfontosságú taurint is tartalmaznak, amihez a táplálékon keresztül kell hozzájutniuk, s a taurin javítja a látást és a szívműködést. A szószok folyékony formájuknak köszönhetően a napi folyadékfelvételhez is hozzájárulnak. A Felix FunSauces 5 x 15 g jellemzői vázlatosan: Táplálékkiegészítő eledel felnőtt macskáknak Topping vagy elnyalogatni való finomság Vitaminok: a macska nagyobb vitalitásának szolgálatában Taurin: a szemek és a szív működésének javítására Hozzájárul a napi folyadékbevitelhez Zsírszegény Mesterséges színező anyagok hozzáadása nélkül Egy szósz, ami lenyűgözi macskája ízlelőbimbóit!

Hirdetés