100 Benedek Elek - mese - Válogatás a legnagyobb magyar mesemondó...

100 Benedek Elek - mese - Válogatás a legnagyobb magyar mesemondó...

Nincs webshop
Vélemények:

Vélemények és tesztek 100 Benedek Elek - mese - Válogatás a legnagyobb magyar mesemondó... 9789634475200 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Nemzedékek sora nőtt fel Benedek Elek, a nagy mesemondó történetein. A legendás író és mesegyűjtő jóvoltából maradt ránk nemzetünk korábban szájhagyomány útján terjedő kultúrkincse, neki köszönhetően meríthetünk a legtisztább forrásból... További információ a termékről

Ez a terméket jelenleg nem kínál egyetlen webshop sem.
Termék információ
100 Benedek Elek - mese - Válogatás a legnagyobb magyar mesemondó...

Nemzedékek sora nőtt fel Benedek Elek, a nagy mesemondó történetein. A legendás író és mesegyűjtő jóvoltából maradt ránk nemzetünk korábban szájhagyomány útján terjedő kultúrkincse, neki köszönhetően meríthetünk a legtisztább forrásból, a népművészetből. Gazdagon illusztrált kötetünkben százat nyújtunk át Benedek Elek halhatatlan történeteiből, közte olyan ékköveket, mint a Szélike királykisasszony, a Gyöngyike vagy a Fadöntő. A 100 Benedek Elek-mese tökéletes olvasmány az egész család számára: a szülők és nagyszülők újra átélhetik gyermekkoruk legszebb pillanatait, a gyermekek pedig ízelítőt kaphatnak a legnagyobb magyar mesemondó csodálatos világából.