100% BOSS Bögre (másik oldalára saját fotó és felirat kérhető)

100% BOSS Bögre (másik oldalára saját fotó és felirat kérhető)

1 eshop
Márka:

Maria King

Vélemények:

Vélemények és tesztek 100% BOSS Bögre (másik oldalára saját fotó és felirat kérhető) 5999569051521 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

3 dl kerámia bögre. NEM KOPIK! Ez a minta csak nálunk kapható! Mosogatógépben mosható. A másik oldalára saját fényképet és/vagy feliratot is kérhetsz. Ha a bögre másik oldalára egyedi fotót... További információ a termékről

2390,00 HUF
Termék információ
100% BOSS Bögre (másik oldalára saját fotó és felirat kérhető)

3 dl kerámia bögre. NEM KOPIK! Ez a minta csak nálunk kapható! Mosogatógépben mosható. A másik oldalára saját fényképet és/vagy feliratot is kérhetsz. Ha a bögre másik oldalára egyedi fotót és/vagy feliratot kérsz, a választólistából válaszd ki a MÁSIK OLDALRA FOTÓ ÉS FELIRAT opciót, és a MEGJEGYZÉSBE írd be a feliratod szövegét, a fotót pedig küldd el a rendelést követően az email címünkre. Paraméterek: Anyag: kerámia. Színe választható a listából. Űrtartalom 3 dl. Nem kopik le a nyomat a bögréről! Tisztítása: A fehér bögre mosogatógépben mosható. Az ezüst és színes bögréknél kézi mosogatás javasolt. Ajándékot keresel, és nincs ötleted? Nekünk nagyon sok ajándékötletünk van, többek között egy ilyen egyedi bögre, többszáz választható grafikával, felirattal, verssel, üzenettel – családodnak, barátaidnak, szeretteidnek, vagy a kollégáknak, emlékül. A legjobb, legötletesebb névnapi, születésnapi, ballagási, esküvői vagy karácsonyi ajándék, és igazi meglepetés lehet egy jól kiválasztott, kreatív külsejű, modern grafikájú, akár személyes üzenettel feliratozott bögre. Ez a termék egyedi rendelésre készül, a szállítási idő 2-3 nap. A termékképek illusztrációk. A valóságban szépek a termékek, de a fotókhoz képest a grafika elhelyezése, a bögre és grafika színe kicsit eltérhet a fényképektől.

Hirdetés