100 db-os kábelkötegelő árnyékoló hálóhoz, 2,5mmx100mm, fekete

100 db-os kábelkötegelő árnyékoló hálóhoz, 2,5mmx100mm, fekete

1 eshop
Márka:

Springos

Vélemények:

Vélemények és tesztek 100 db-os kábelkötegelő árnyékoló hálóhoz, 2,5mmx100mm, fekete 5903021938862 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

A kábelkötegelő bilincsek kis kiegészítők az árnyékoló hálók, kerítéslapok felszereléséhez vagy a kábelek rendszerezéséhez. Az akár 8 kg-os teherbírással az apró alkatrészek szilárdan tarthatók. A kábelkötegelő bilincsek kis kiegészítők az... További információ a termékről

390 HUF
Termék információ
100 db-os kábelkötegelő árnyékoló hálóhoz, 2,5mmx100mm, fekete

A kábelkötegelő bilincsek kis kiegészítők az árnyékoló hálók, kerítéslapok felszereléséhez vagy a kábelek rendszerezéséhez. Az akár 8 kg-os teherbírással az apró alkatrészek szilárdan tarthatók. A kábelkötegelő bilincsek kis kiegészítők az árnyékoló hálók, kerítéslapok felszereléséhez vagy a kábelek rendszerezéséhez. Az akár 8 kg-os teherbírással az apró alkatrészek szilárdan tarthatók. A kábelkötegelők egymással kombinálhatók, ami hosszuk meghosszabbítását eredményezi. Ezenkívül ellenállnak az UV sugárzásnak, ami biztosítja, hogy hosszú ideig azonos színben és tulajdonságaiban maradjanak. Használhatja őket: - árnyékoló hálók rögzítése - információs táblák rögzítése - bannerek felszerelése - hálókat kötni - kábelek csatlakoztatása és rendszerezése - kis elemek összekapcsolására Paraméterek: - Szélesség: 2,5 mm - Hossz: 10 cm - Szakítószilárdság: 8 kg-ig - UV sugárzásnak ellenálló kábelkötegelők - A készlet 100 db-ot tartalmaz.

Hirdetés