100 g Greenwoods Nuggets csirke kutyasnack rendkívüli árengedménnyel

100 g Greenwoods Nuggets csirke kutyasnack rendkívüli árengedménnyel

Nincs webshop
Márka:

Greenwoods

Vélemények:

Vélemények és tesztek 100 g Greenwoods Nuggets csirke kutyasnack rendkívüli árengedménnyel megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Lepd meg kutyádat egy kis finom Greenwoods Duck Nuggets snackkel! A ropogós falatkák 97%-nyi finom kacsa- vagy csirkemellfiléből állnak, s így azután teljesen fején találják a szöget. Ahhoz, hogy a jó igazán jó maradjon, a Nuggets kíméletes fagyasztva szárításos eljárással készül. Csakis így érhető el, hogy az értékes tápanyagok és... További információ a termékről

Ez a terméket jelenleg nem kínál egyetlen webshop sem.

Termék információ

100 g Greenwoods Nuggets csirke kutyasnack rendkívüli árengedménnyel

Lepd meg kutyádat egy kis finom Greenwoods Duck Nuggets snackkel! A ropogós falatkák 97%-nyi finom kacsa- vagy csirkemellfiléből állnak, s így azután teljesen fején találják a szöget. Ahhoz, hogy a jó igazán jó maradjon, a Nuggets kíméletes fagyasztva szárításos eljárással készül. Csakis így érhető el, hogy az értékes tápanyagok és a fantasztikus aroma megmaradjon. S ugye, a kevesebb gyakran több - igaz ez az összetevők esetében is. Ezért aztán ez a snack mellőzi a mesterséges színező- és aromaanyagok hozzáadását, egyáltalán nem tartalmaz gabonát vagy glutént, és szóját sem. Ami viszont adott, az az ellenállhatatlanul finom kacsa. Röviden: a Greenwoods Nuggets könnyű, ízletes snack, s bármely kutya számára adható. Akkor is - s akkor főleg -, ha négylábú barátjának gyomra érzékeny. Legyen az egy kis séta, tréning vagy csak úgy, különösebb apropó nélkül: a Greenwoods Nuggets olyan ideális finomságot biztosít, ami bármelyik kutya napját képes szebbé varázsolni. Kíméletes fagyasztva szárításos eljárással készül 97% kacsa- vagy csirkemellfilé Gabonamentes receptúra Kizárólag természetes alkotóelemek Érzékeny gyomrú kutyáknak is adható Használja ki a kiváló lehetőséget! Akció - csak rövid ideig! Vásároljon 100 g Greenwoods Nuggets kacsa vagy csirke kutyasnacket, s most rendkívül kedvező áron, nagy árengedménnyel juthat hozzá! Szíveskedjen figyelembe venni, hogy ez az ajánlat csak a 1186217 termékszámon érvényes!

Hirdetés