100% Gluténmentes Instant Zab - 2.5kg - Ízesítetlen

100% Gluténmentes Instant Zab - 2.5kg - Ízesítetlen

1 eshop
Márka:

MyProtein

Vélemények:

Vélemények és tesztek 100% Gluténmentes Instant Zab - 2.5kg - Ízesítetlen 5055936844063 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Az Egyesült Királyságból származó Myprotein Gluténmentes zabliszt remek forrása összetett szénhidrátoknak. Bár klinikailag nem bizonyított, de sok tanulmány szerint a lakosság nagy része gluténérzékenységben szenved. A gluténmentes zabpehelynek érdemes adni egy esélyt, remek íze mellett számos egészségügyi előnnyel is kecsegtet. A gluténmentes zabliszt ideális mindazok számára, akik alternatív szénhidrátforrást... További információ a termékről

6990 HUF

Termék információ

100% Gluténmentes Instant Zab - 2.5kg - Ízesítetlen

Az Egyesült Királyságból származó Myprotein Gluténmentes zabliszt remek forrása összetett szénhidrátoknak. Bár klinikailag nem bizonyított, de sok tanulmány szerint a lakosság nagy része gluténérzékenységben szenved. A gluténmentes zabpehelynek érdemes adni egy esélyt, remek íze mellett számos egészségügyi előnnyel is kecsegtet. A gluténmentes zabliszt ideális mindazok számára, akik alternatív szénhidrátforrást keresnek a nap folyamán.

Hirdetés