100 lépés az érettségihez ‒ Matematika ‒ Rendszerező feladatsorok...

100 lépés az érettségihez ‒ Matematika ‒ Rendszerező feladatsorok...

1 eshop
Márka:

Eurofirany

Vélemények:

Vélemények és tesztek 100 lépés az érettségihez ‒ Matematika ‒ Rendszerező feladatsorok... 9789636978204 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Amikor I. Ptolemaiosz egyiptomi uralkodó megkérdezte Eukleidésztől, hogy vajon a geometria megtanulásának nincs-e rövidebb és könnyebb módja, mint amit az Elemek című könyvében leírt, a matematikus így válaszolt: A geometriához... További információ a termékről

3343 HUF
Termék információ
100 lépés az érettségihez ‒ Matematika ‒ Rendszerező feladatsorok...

Amikor I. Ptolemaiosz egyiptomi uralkodó megkérdezte Eukleidésztől, hogy vajon a geometria megtanulásának nincs-e rövidebb és könnyebb módja, mint amit az Elemek című könyvében leírt, a matematikus így válaszolt: A geometriához nem vezet királyi út. Királyi út ugyan a matekérettségihez sem vezet, de sokat könnyíthetünk rajta például azzal, hogy 100 kis lépésre bontjuk. Ha valaki velünk tart és megteszi a könyvünk által kijelölt 100 lépést, méltán bízhat a sikeres érettségiben. A száz, átlagosan nyolc feladatból álló feladatsor rendszerező áttekintést ad a középszintű érettségi anyagából. A feladatok jelentős része – hasonlóan az érettségi "I." részéhez – pár perc alatt megoldható villámkérdés, amellyel a legfontosabb fogalmak idézhetők fel. A könyvben rendszeresen megjelenő összefoglaló és ismétlő feladatsorok megoldásával pedig az érettségi "II." részében előforduló, összetettebb feladatok megoldására lehet tréningezni. Az önálló felkészülést segíti, hogy a kötetben minden feladat megoldása megtalálható. A NAT 2020-hoz is ajánlott!

Hirdetés