100% Natúr Eukaliptusz illóolaj – Botavikos - 10 ml

100% Natúr Eukaliptusz illóolaj – Botavikos - 10 ml

1 eshop
Márka:

Botavikos

Vélemények:

Vélemények és tesztek 100% Natúr Eukaliptusz illóolaj – Botavikos - 10 ml 4640001816079 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Kozmetikai használatra: jó hatással van a problémás, zsíros bőrre, szabályozza a zsírmirigyek működését. fölveszi a harcot a bőrproblémákkal, enyhíti a pattanások és az ajakherpesz tüneteit. harmonizálja a bőr egyensúlyát... További információ a termékről

1350,00 HUF
Termék információ
100% Natúr Eukaliptusz illóolaj – Botavikos - 10 ml

Kozmetikai használatra: jó hatással van a problémás, zsíros bőrre, szabályozza a zsírmirigyek működését. fölveszi a harcot a bőrproblémákkal, enyhíti a pattanások és az ajakherpesz tüneteit. harmonizálja a bőr egyensúlyát, frissít. Megújítja a bőrt égési, fagyási sebek esetén. Narancsbőr elen kiváló. Gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatása van, elősegíti az ütések, sebek gyógyulását. Nehéz fizikai munka után ellazítja az izmokat és az egész testet. Erősíti a hajat, megelőzi a hajhullást és a korpásodást. Pszichikai-érzelmi egyensúlyhoz: motiváló hatása van, fáradság, álmosság, rosszkedv ellen nagyon jó. fáradság okozta fejfájás ellen hatásos. Házi használatra: légy-és szúnyogriasztó hatása van, svábbogarak ellen is jó. helységek tisztítására és fertőtlenítésére alkalmas. légfrissítő. Használata: Helységek illatosítására: 3-7 csepp olaj 15 m2-ként. Kozmetikai krémek gazdagítására: 1-2 csepp olaj 5 ml ( teáskanál) alaphoz. Maszkok: 2-3 csepp olaj 10 ml (2 teáskanál) alaphoz. Masszázs: 6-7 csepp olaj 10 ml (2 teáskanál) alaphoz Szauna: hőálló edénybe tegyünk 50-100 ml vizet, adjunk hozzá 10 csepp illóolajat 15 m2-ként. Hajra: tegyünk a fésüre 2-3 csepp olajat és fésüljük ki a hajat. Légtisztítás: 30 csepp olajat tegyünk 5 l vízbe. Rovarok távoltartására: aromalámpába tegyünk illóolajat. Figyelmeztetések: Ne használja terhesség alatt! Ne használja vérszegénység esetén! Ne használja, ha jód-és vastartalmú gyógyszereket szed! Ne használja egyéni érzékenység esetén! Használat előtt készítsen próbatesztet a következő módon: 1 teáskanál közönséges olajat keverjen el 1-2 csepp illóolajjal és vigye fel a csuklójára. Amennyiben 24 órán belül nem lép fel semmilyen reakció, használhatja az illóolajat az előírt módon.
Tartalom: 10 ml Származási hely: Oroszország