100% természetes körömvirágolaj – kozmetikai – Botavikos -30 ml

100% természetes körömvirágolaj – kozmetikai – Botavikos -30 ml

1 eshop
Márka:

Botavikos

Vélemények:

Vélemények és tesztek 100% természetes körömvirágolaj – kozmetikai – Botavikos -30 ml 4640001816529 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Az olaj táplálja a bőrt, minden bőrtípusra megfelelő. Lágyítja a megvastagodott bőrt. Szabályozza a bőrsejtek egyensúlyát, kisimítja a bőrt és rugalmassá teszi. Megújítja, regenerálja a bőrt és csökkenti a... További információ a termékről

1560,00 HUF
Termék információ
100% természetes körömvirágolaj – kozmetikai – Botavikos -30 ml

Az olaj táplálja a bőrt, minden bőrtípusra megfelelő. Lágyítja a megvastagodott bőrt. Szabályozza a bőrsejtek egyensúlyát, kisimítja a bőrt és rugalmassá teszi. Megújítja, regenerálja a bőrt és csökkenti a bőrirritációt. Fiatalító hatása van, táplálja, finomítja és hidratálja a bőrt, gyorsítja a sebgyógyulást, védi a bőrt a kedvezőtlen környezeti hatásokkal szemben. A bőr alaprétegébe is könnyen bejut. Használati utasítás: külső használatra: használható önmagában vagy más olajokkal keverve, kombinálva 1:1 arányban, illetve más kozmetikai krémekbe, maszkokba, balzsamokba keverve. Tartalom: 30 ml Származási hely: Oroszország Ez az olaj felkeltette Nikola Štefundová érdeklődését is, aki nagyon komolyan veszi a sportot.

ProblémJazvy
ProblémEkzém