100% Tojásfehérje por - 1kg - Szabadtartású - ízesítetlen

100% Tojásfehérje por - 1kg - Szabadtartású - ízesítetlen

1 eshop
Márka:

MyProtein

Vélemények:

Vélemények és tesztek 100% Tojásfehérje por - 1kg - Szabadtartású - ízesítetlen 5055534302132 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

*Az eredmény egyénenként eltérő lehet* Mi az az Tojásfehérjepor? A Mi Tojásfehérjeporunk egy porlasztva szárított diszpergálható tojásfehérje, amit közvetlenül a tojásfehérjéből készítenek, magas fehérjetartalommal ami több mint 80%-ot jelent adagonként. A Tojásfehérjepor előnyei A magas fehérjetartalom hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és karbantartásához. Minden 3.1 gramm Tojásfehérjepor... További információ a termékről

10990 HUF

Termék információ

100% Tojásfehérje por - 1kg - Szabadtartású - ízesítetlen

*Az eredmény egyénenként eltérő lehet* Mi az az Tojásfehérjepor? A Mi Tojásfehérjeporunk egy porlasztva szárított diszpergálható tojásfehérje, amit közvetlenül a tojásfehérjéből készítenek, magas fehérjetartalommal ami több mint 80%-ot jelent adagonként. A Tojásfehérjepor előnyei A magas fehérjetartalom hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és karbantartásához. Minden 3.1 gramm Tojásfehérjepor megegyezik körülbelül egy közepes tojás elfogyasztásával. Az alacsony zsír (0.1g) és szénhidrát (1.3g) tartalma ideális választás lehet azok számára, akik csökkenteni szeretnék a testzsírt. Kiknek ajánlott az Tojásfehérjepor? A Tojásfehérjepor azok számára ajánlott, akik szeretnék növelni a napi fehérje bevitelüket, vagy azoknak, akik fehérjeforrást keresnek edzés előttre vagy utánra.

Hirdetés