100db Barkoo csavart rágótekercs (marhabőr) kutyasnack kb. 12,5 cm, Ø 5 mm ( 700 g)

100db Barkoo csavart rágótekercs (marhabőr) kutyasnack kb. 12,5 cm, Ø 5 mm ( 700 g)

1 eshop
Márka:

Barkoo

Vélemények:

Vélemények és tesztek 100db Barkoo csavart rágótekercs (marhabőr) kutyasnack kb. 12,5 cm, Ø 5 mm ( 700 g) megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Az ízletes rágótekercsek tökéletes kiegészítésül szolgálnak kedvence mindennapi étrendjéhez: a 100%-ban ropogós marhabőrből készülő, alacsony zsírtartalmú Barkoo rágótekercsek hosszan tartó elfoglaltságot biztosítanak kedvencének, és teljesen természetes módon támogatják a foghigiéniát... További információ a termékről

2890,00 HUF
Termék információ
100db Barkoo csavart rágótekercs (marhabőr) kutyasnack kb. 12,5 cm, Ø 5 mm ( 700 g)

Az ízletes rágótekercsek tökéletes kiegészítésül szolgálnak kedvence mindennapi étrendjéhez: a 100%-ban ropogós marhabőrből készülő, alacsony zsírtartalmú Barkoo rágótekercsek hosszan tartó elfoglaltságot biztosítanak kedvencének, és teljesen természetes módon támogatják a foghigiéniát. Az ízesítőktől, színezékektől és tartósítószerektől mentes Barkoo ideális csemege két étkezés között. A rágcsálás, rágás és majszolás minden kutya napi rutinjának része. A Barkoo támogatja ezt az ősi ösztönt ill. annak kielégítését, és természetes rágcsálnivalók változatos sokaságát kínálja. "Állati jó" rágásélmény, amivel az Ön kutyája sem tud betelni! Győződjön meg a Barkoo rágótekercsek előnyeiről: Ideális elfoglaltság - különösen sokáig tartó rágásélményt nyújt Alacsony zsírtartalmú, természetes snack 100% marhabőrből Ízesítő anyagok, színezékek és tartósítószerek nélkül Különösen magas fokú elfogadottság Ápolja és erősíti a fogínyt és a fogazatot Kb. 0,5 cm átmérőjű, kifejezetten a kistestű kutyákhoz igazított A Barkoo mindig a legmegfelelőbb snackkel lelkesíti kutyáját: adhatja dicséretként vagy csupán kellemes elfoglaltságként, speciális igények szerint vagy csak úgy egyszerűen, minden különösebb indok nélkül! Barkoo – snack szenvedélyből! Tippünk: a Barkoo natúr csavart rágótekercsei ideális elfoglaltságot kínálnak útközben is! A Barkoo csavart, natúr rágórúdjai eseti, alkalmankénti kutyaeledelek.