100g Concept for Life Insect kutyasnack édesburgonyával akció áron

100g Concept for Life Insect kutyasnack édesburgonyával akció áron

1 eshop
Vélemények:

Vélemények és tesztek 100g Concept for Life Insect kutyasnack édesburgonyával akció áron megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Egyetértünk - az igazán tökéletes jutalom egy kis rágcsálnivaló. Különösen a táplálékérzékeny és érzékeny emésztésű kutyák számára fontos a megfelelő snack kiválasztása. A Concept for Life Insect snack ideális megoldást... További információ a termékről

1090,00 HUF
Termék információ
100g Concept for Life Insect kutyasnack édesburgonyával akció áron

Egyetértünk - az igazán tökéletes jutalom egy kis rágcsálnivaló. Különösen a táplálékérzékeny és érzékeny emésztésű kutyák számára fontos a megfelelő snack kiválasztása. A Concept for Life Insect snack ideális megoldást kínál: A snack egyedüli állati fehérjeforrását a rovarok adják, így ez a snack ideálisan alkalmas intoleranciával küzdő kutyák számára. A rovarfehérje nem szokványos állati fehérje, így a szervezet reakciójának kockázata kisebb, mint a gyakorta használt fehérjék esetében. Ezenkívül a rovarok a hús fenntartható alternatíváját jelentik. Concept for Life Insect snack - kutyája igényeire optimalizálva Ideális táplálékérzékeny kutyák számára Single protein: rovarfehérje Alacsony allergiakeltő potenciál Hozzáadott gabona nélkül, gluténmentes Színezékek és aromák nélkül Édesburgonyával Concept for Life – kutyája igényeire optimalizálva egész életén át. Használja ki a kiváló lehetőséget! Akció - csak rövid ideig! Vásároljon 100 g Concept for Life Insect kutyasnacket édesburgonyával, és most rendkívül akciós áron juthat hozzá! Csak a készlet erejéig! Szíveskedjen figyelembe venni, hogy ez az ajánlat csak a 1371925 termékszámon érvényes!